Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Πρεμιέρες Μαΐου, τι δεν πρέπει να χάσετε!


Grace and Frankie

  Μπήκε και ο Μάιος επιτέλους και έφερε λιακάδες μαζί του! Αυτόν τον μήνα δεν έχουμε πολλές πρεμιέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι αξιόλογες.Όπως καταλάβατε το post δεν θα είναι χωρισμένο σε κομμάτια μιας και όλες κι όλες μόνο εννιά σειρές κάνουν πρεμιέρα! (Όπως πάντα τα trailers βρίσκονται στον τίτλο των σειρών.)


  3 Μαΐου

  •  "Penny Dreadful" - Επίσημη πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν της σειράς, το πρώτο επεισόδιο έχει προβληθεί εδώ και μια εβδομάδα βέβαια αλλά δεν μας απασχολεί! (Showtime) 


  8 Μαΐου

  •  "Grace and Frankie" - Νέα κωμική σειρά από την δημιουργό των "Friends", Marta Kauffman, με πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda και Lily Tomlin ως δυο όχι και τόσο αγαπημένες φίλες. Η μοίρα όμως θα τις φέρει πιο κοντά όταν οι άντρες τους θα τις χωρίσουν για να ζήσουν τον έρωτα τους, μεταξύ τους. Μαζί τους θα δούμε και τους Martin Sheen, Sam Waterston, Brooklyn Decker, Baron Vaughn, and June Diane Raphael. Και τα 13 επεισόδια της σεζόν θα προβληθούν σήμερα. (Netflix)


  13 Μαΐου

  •  "Moone Boy" -  Πρεμιέρα για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς ο οποίος θα έχει έξι επεισόδια τα οποία θα προβληθούν σήμερα. (Hulu) 


  14 Μαΐου

  •  "Wayward Pines" - Μπορεί να καθυστέρησε αρκετά αλλά επιτέλους κάνει πρεμιέρα το πολυδιαφημισμένο "Wayward Pines", η πρώτη σειρά του M. Night Shyamalan και για να είμαι ειλικρινής μοιάζει πολύ με το Twin Peaks, όχι πως αυτό είναι απαραίτητα κάτι κακό. H σειρά θα είναι βασισμένη στη νουβέλα του Blake Crouch με τίτλο "Pines". Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Matt Dillon, ως ένας Μυστικός πράκτορας που μέσα από μια έρευνα για έναν αγνοούμενο καταλήγει σε μια φαινομενικά ειδυλλιακή πόλη που όπως θα δούμε κρύβει πολλά μυστικά. Τα καλά νέα είναι αρκετά, πρώτα απ' όλα ο Shyamalan δεν γράφει το σενάριο και δεύτερον το cast είναι εξαιρετικό, Melissa Leo, Toby Jones, Juliette Lewis, Terrence Howard, Carla Gugino, Reed Diamond και η Shannyn Sossamon. (FOX)


  21 Μαΐου

  •  "Between" - Η Jennette McCurdy πρωταγωνιστεί στο νέο αυτό καναδικό θρίλερ για μια πόλη που βρίσκεται σε καραντίνα επειδή ένας ιός σκότωσε όλους τους ανθρώπους πάνω από 21 χρονών. Αν και είναι σειρά του Netflix δεν θα προβληθούν όλα τα επεισόδια μαζί, αλλά ένα κάθε εβδομάδα. (Netflix) 


  25 Μαΐου

  •  "Texas Rising" - Οκτάωρη μίνι σειρά για τον Πόλεμο Ανεξαρτησίας του Τέξας. Πρωταγωνιστούν οι Bill Paxton, Brendan Fraser, Ray Liotta και Kris Kristofferson. (History Channel) 


  28 Μαΐου

  •  "Aquarius" - Δίωρη θα είναι η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του καναλιού NBC με πρωταγωνιστή τον David Duchovny. Θα υποδυθεί ένας αστυνομικό από το Los Angeles στα '60s που μέσα από από μια υπόθεση για μια αγνοούμενη κοπέλα θα οδηγηθεί στον ιστό ενός ηγέτη μιας μικρής παραθρησκευτικής ομάδας με αρχηγό τον Charles Manson. Η σειρά θα έχει 13 επεισόδια και για πρώτη φορά στην ιστορία του καναλιού θα προβληθούν όλα μαζί, σαν να βλέπαμε σειρά του Netflix! (NBC)


  30 Μαΐου

  •  "The Secret Life of Marilyn Monroe- Η Kelli Garner πρωταγωνιστεί ως Marilyn Monroe σε αυτή την μίνι σειρά που θα είναι χωρισμένη σε τέσσερα κομμάτια. Μαζί την πρωταγωνιστούν επίσης οι Susan Sarandon, Emily Watson, και Jeffrey Dean Morganin. Η σειρά θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του J. Randy Taraborrelli και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Μαΐου. (Lifetime) 


  31 Μαΐου

  •  "Halt & Catch Fire" - Πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν της σειράς που προκάλεσε με την ανανέωση της μεγάλη έκπληξη στους περισσότερους. Θα υπάρξει ένα μικρό άλμα και για αυτή τη σεζόν θα μεταφερθούμε στο 1985. (AMC)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου