Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πρεμιέρες Απριλίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 1



  Καλό μήνα σε όλους! Ευτυχώς ο καλός καιρός δεν είναι ένα ακόμα από τα σημερινά ψέματα. Μεγάλη προσοχή σήμερα γιατί θα ακούσετε πολλά και δεν πρέπει να πιστέψετε τίποτα. Έχουμε αρκετές πρεμιέρες και για τον μήνα Απρίλιο, παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε το πρώτο από τα δύο κομμάτια του post. (Όπως πάντα τα trailers των σειρών βρίσκονται στους τίτλους)

2 Απριλίου


  •  "Olympus" - O Matt Frewer πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά δράσης του καναλιού SyFy η οποία θα έχει 13 επεισόδια και θα είναι βασισμένη στην ελληνική μυθολογία. (SyFy)
  •  "The Red Road" - Πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. (Sundance)


3 Απριλίου


  •  "Derek" - Πρεμιέρα για ένα και μόνο special επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας, της κωμικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Ricky Gervais. Το επεισόδιο θα είναι η συνέχεια των δυο προηγούμενων κύκλων που έχουν προβληθεί ήδη. (Netflix.)


4 Απριλίου


  • "Outlander" - Η σειρά επιστρέφει με το δεύτερο κομμάτι του πρώτου κύκλου. (Starz)


5 Απριλίου


  • "A.D." - Ο Mark Burnett θα είναι ο παραγωγός της νέας 12ωρης μίνι σειράς, η οποία θα είναι το sequel της προηγούμενης μεγάλης επιτυχίας του καναλιού  History Channel, "The Bible", και θα συνεχίζει την ιστορία μετά το θάνατο του Χριστού. (NBC)
  • "The Lizzie Borden Chronicles" - Η νέα αυτή σειρά θα είναι βασισμένη στην πρόσφατη τηλεοπτική ταινία με πρωταγωνίστριες τις Christina Ricci και Clea DuVall οι οποίες θα επιστρέψουν και για τη σειρά. Μαζί τους θα δούμε και τους  Jonathan Banks, John Heard, Cole Hauser and Jessy Schram. (Lifetime)
  • "Mad Men" - Πρεμιέρα για τον τελευταίο κύκλο της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες. Θα μας λείψει... (AMC)
  • ''American Odyssey" - Το κανάλι NBC παρομοιάζει την νέα του δραματική σειρά δράσης με την ταινία "Traffic, αυτό σημαίνει πως θα δούμε πολλές διαφορετικές ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους και συμβαίνουν ταυτόχρονα σε διαφορετικά μέρη. Αυτές οι ιστορίες έχουν να κάνουν με μια πιθανή διεθνή συνωμοσία, η οποία αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια μιας στρατιωτικής επιχείρησης, και θέλει τρομοκράτες της Al Qaeda να χρηματοδοτούνται από μια τεράστια Αμερικάνικη εταιρία. Πρωταγωνιστούν οι Anna Friel, Peter Facinelli, Jake Robinson, Treat Williams και Jim True-Frost. (NBC)
  • "Salem"- Πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν της σειράς, στην οποία θα δούμε μαζί με τους πρωταγωνιστές και τους αγαπημένους μου Lucy Lawless και Stuart Townsend. (WGN)
  • "Wolf Hall" - Μια νέα μίνι σειρά, με έξι επεισόδια, η οποία θα είναι βασισμένη στις βραβευμένες ιστορικές νουβέλες της Hilary Mantel "Wolf Hall" και "Bring Up the Bodies". Πρωταγωνιστούν οι Damian Lewis και Mark Rylance. (PBS)


9 Απριλίου


  • "Louie" - Η πέμπτη και τελευταία σεζόν της πετυχημένης κωμικής σειράς του Louis C.K. η οποία θα είναι μικρότερη από το κανονικό. Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα έχει 7 επεισόδια και πριν λίγες μέρες αυτά έγιναν 8! (FX)


10 Απριλίου


  • "Marvel's Daredevil" - Η σειρά θα είναι η πρώτη από τις πέντε σειρές βασισμένες σε super ήρωες της Marvel που θα προβληθούν από το κανάλι Netflix. Δημιουργός της σειράς θα είναι ο Drew Goddard (The Cabin in the Woods, Buffy the Vampire Slayer) και θα πρωταγωνιστεί ο Charlie Cox (Boardwalk Empire) ως ο τυφλός δικηγόρος Matt Murdock, ο οποίος τις νύχτες αναλαμβάνει τον ρόλο του Daredevil. Μαζί με τον Charlie Cox θα δούμε και τους Rosario Dawson, Vincent D'Onofrio και Deborah Ann Woll. Η σεζόν θα έχει 13 επεισόδια τα οποία θα προβληθούν την μέρα της πρεμιέρας! (Netflix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου