Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Next Season Talk 13: "Banshee", "Veep", "American Horror Story", "Arrested Development" και "Twin Peaks".



  Φτάσαμε στα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας και ήδη καταλάβαμε πως το φετινό Πάσχα δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα. Όπως καταλάβατε μιλάω για τον παγωμένο καιρό που πιο πολύ μοιάζει με χριστουγεννιάτικος! Αυτό όμως δεν μας σταματά γιατί σας έχω νέα για τις αγαπημένες σας σειρές που θα σας ζεστάνουν!

  •   Θα ξεκινήσουμε με το "Banshee" λοιπόν και την Eliza Dushku, την οποία θα δούμε στην επόμενη σεζόν. Η Dushku έχει παλέψει βρικόλακες, έχει υποδυθεί την dominatrix αλλά τίποτα από όσα έχει κάνει δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που θα τραβήξει στη σειρά. Θα υποδυθεί την Veronica Dawson, μια σκληρή, σέξι και τρομερά ριψοκίνδυνη πράκτορα του FBI, την οποία βασανίζουν αρκετοί δαίμονες και στη νέα σεζόν θα συνεργαστεί με τον Lucas Hood για να πιάσουν έναν δολοφόνο. Ελπίζω να την ενημέρωσαν ότι κάθε μέρα στα γυρίσματα θα είναι καλυμμένη με αίμα και είναι πιθανό να χάσει κάποιο άκρο!

  •   Στη συνέχεια καλά είναι τα νέα για τους fans του "American Horror Story" μιας και μαζί με τους  Matt Bomer, Cheyenne Jackson, Lady Gaga και Wes Bentley που έχουν ήδη ανακοινωθεί για την νέα σεζόν θα δούμε ξανά και την Chloë Sevigny, η οποία ήταν εκπληκτική στο "Asylum". Τέλος ακούγεται πως θα δούμε ξανά και τον Finn Wittrock, τον περσινό Dandy, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα επίσημα.

  •   Το "Veep" επιστρέφει την Κυριακή του Πάσχα (μαζί με το "Game of Thrones" και το "Silicon Valley") και στη νέα του σεζόν θα δούμε επιτέλους την πρόεδρο Selena Meyer να αναλαμβάνει τα ηνία του Λευκού Οίκου. Ταυτόχρονα θα πρέπει να παλέψει για την επανεκλογή της με αντιπάλους τους εκπληκτικούς  Danny Chung και George Maddox. Στη νέα σεζόν θα έχουμε τη χαρά να δούμε όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και μαζί τους τον υπέροχο Patton Oswalt. Θα υποδυθεί τον Teddy και μαζί με τον Jonah θα δουλεύουν στο γραφείου του Αντιπροέδρου. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Jonah θεωρεί τον χαρακτήρας του Teddy τον πιο αντιπαθητικό από όλους. Το μόνο που μπορεί να σημαίνει αυτό είναι πως μας περιμένει βροχή από εκπληκτικές ατάκες!

  •   Σήμερα το "Twin Peaks" γιορτάζει 25 χρόνια από την πρεμιέρα του και οι ηθοποιοί που πήραν μέρος στη σειρά αποφάσισαν να ανεβάσουν ένα βιντεάκι μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του David Lynch από την αναβίωση της σειράς. Κανείς πλέον δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά με τη σειρά, αλλά σχεδόν όλο το βασικό cast της σειράς αποφάσισε να καταγράψει τον εαυτό του να λέει πως μοιάζει το "Twin Peaks" χωρίς τον David Lynch. Θα πρέπει να συμφωνήσω...



  •   Τέλος ο δημιουργός της σειράς "Arrested Development" ανακοίνωσε, όχι ακόμα επίσημα βέβαια, πως θα δούμε 17 ακόμα επεισόδια της κωμικής σειράς! Αν σας έλλειπε τόσο καιρό η οικογένεια Bluth, μην στεναχωριέστε όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου