Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Next Season Talk Part 12: "Hannibal", "Veep", "Luther" και "The Fall".



  Τρεις από τις αγαπημένες μου σειρές τις προηγούμενες μέρες μας έδωσαν μια μικρή γεύση για την νέα τους σεζόν μέσα από τα καινούρια τους teaser/trailers. Μια από αυτές είναι και το "The Fall", που μπορεί να είχε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν αλλά δυστυχώς η δεύτερη δεν κατάφερε να φτάσει και πολύ την ατμόσφαιρα της πρώτης. Αυτό όμως δεν μας απογοητεύει γιατί με ένα τόσο καλό πρωταγωνιστικό δίδυμο, Gillian Anderson και Jamie Dornan, μπορούμε να προσπεράσουμε πολλά! Τέλος ανακοινώθηκαν και τα πρώτα νέα για το special επεισόδιο του "Luther" που περιμένουμε με αγωνία αλλά και η ημερομηνία της πρεμιέρα του "Hannibal".
  

 Το "The Fall" ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν και ελπίζω τα παράπονα των fans της σειράς αλλά και των κριτικών να ακουστούν για να έχουμε μια νέα σεζόν που να πλησιάζει σε τελειότητα την πρώτη. SPOILERS: Η μοίρα του Paul Spector (Dornan) από την στιγμή που τον πυροβόλησαν στο τέλος του επεισοδίου "In Summation" παρέμενε άγνωστη. Με την ανακοίνωση όμως της ανανέωσης της σειράς μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα επιστρέψει έστω και για ένα μικρό κομμάτι της τρίτης σεζόν. Θα ήταν χαζό να μην δοθεί στην Stella Gibson(Gillian Anderson) η ευκαιρία να μπει πραγματικά στο μυαλό του Spector, αλλά και να έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τι ακριβώς σκέφτεται και εκείνη. Είναι θυμωμένη που έφτασε τόσο κοντά και είναι πιθανό ο Spector να έχει πεθάνει ή ο Tom Anderson (Colin Morgan) είχε δίκιο όταν την κατηγόρησε ότι την ελκύει ο δολοφόνος; 



  Επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου τρίτου κύκλου της ξένης σειράς "Hannibal". Θα έχουμε την χαρά να τον ξαναδούμε λοιπόν στις 4 Ιουνίου! Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το trailer αλλά και το εκπληκτικό poster της νέας σεζόν...



  Στη συνέχεια σας έχω το trailer για τον καινούριο κύκλο της σειράς "Veep" με την Selena να κλέβει όπως πάντα την παράσταση!


  Τελειώνουμε με εξαιρετικά νέα για τους fans της Αγγλικής σειράς "Luther" μιας και αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησαν τα γυρίσματα για ένα special επεισόδιο. Ο John Luther θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο ικανούς αντιπάλους του μέχρι στιγμής. Το special επεισόδιο θα προβληθεί σε δυο κομμάτια  και οι Michael Smiley (Benny Silver) και Dermot Crowley (DSU Martin Schenk) θα επιστρέψουν για να αναλάβουν τους ρόλους τους. Μαζί με αυτούς θα δούμε επίσης τους Rose Leslie (Game of Thrones), Patrick Malahide (Game of Thrones)Laura Haddock (Guardians of the Galaxy), Darren Boyd (Fortitude) και τον John Heffernan (Ripper Street).


  Δεν γνωρίζουμε αν η ανακοίνωση για το Αμερικάνικο remake του "Luther" από το κανάλι FOX, έκανε τον δημιουργό την πρωτότυπης σειράς να γυρίσει αυτό το special επεισόδιο, αλλά εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ακόμα και με δυο επεισόδια από το τίποτα. Όλα δείχνουν πάντως ότι η απόπειρα για remake έχει ναυαγήσει μιας και δεν έχουν καταφέρει να βρουν κάποιον που να μπορεί να ταιριάξει στο ρόλο που ο Idris Elba έκανε απόλυτα δικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου