Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Next Season Talk Part 11: "Game of Thrones"




  Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της ξένης σειράς "Game of Thrones" τόσο πιο δύσκολο γίνεται να περιμένουμε. Έχουν μείνει περίπου πέντε εβδομάδες και τα νέα γίνονται όλο και καλύτερα. Το σημερινό post περιέχει μαζεμένα όλα τα τελευταία νέα για την καινούρια σεζόν, το καινούριο trailer, δύο teasers, το νέο poster, βίντεο αλλά και σύνοψη της υπόθεσης για τα πρώτα τρία επεισόδια!


  Θα ξεκινήσω με το επιβλητικό poster το οποίο έκανε την εμφάνιση του κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό.


  Στη συνέχεια είχαμε την χαρά πριν λίγο καιρό να δούμε το κλασσικό πλέον documentary "Day in the Lifeγια την νέα σεζόν της σειράς το οποίο μας έδειξε νέα μέρη, αλλά και μερικά νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά, ίσως και οι πιο αναμενόμενοι νέοι χαρακτήρες, οι κόρες του Oberyn Martell, Sand Snakes.


 Οι τρεις νεαρές κοπέλες έχουν κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας τους (σε αντίθεση με τα βιβλία η μητέρα τους στη σειρά θα είναι η Ellaria Sand και όχι τρεις διαφορετικές γυναίκες) Ellaria Sand την οποία είχαμε γνωρίσει πέρσι και τις εντυπωσιακές ικανότητες στη μάχη από τον πατέρα τους Oberyn Martell. Τα ονόματα τους είναι Obara (Keisha Castle-Hughes), Tyene (Rosabell Laurenti Sellers) και Nymeria Sand (Jessica Henwick) και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο η κάθε μια έχει το δικό της αγαπημένο όπλο και είναι ιδιαίτερα φονική με αυτό!


  Μαζί με το documentary παρουσιάστηκαν και δυο καινούρια teasers στα οποία βλέπουμε μια σύντομη συζήτηση και έναν μικρό μονόλογο. Μια συζήτηση ανάμεσα στον Jon Snow και τον Mance  αλλά και τον μονόλογο την Brienne προς τον Podrick.

  Ανακοινώθηκαν και οι τίτλοι των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων αλλά και η σύνοψη τους. Αν έχετε διαβάσει τα βιβλία και δεν θέλετε να καταλάβετε τι θα δείτε μην τα διαβάσετε οι υπόλοιποι προχωρήστε ελεύθερα και ξεκινήστε τις εικασίες!

  Episode 501, "The Wars To Come": Η Cersei και ο Jaime προσπαθούν να προσαρμοστούν σε έναν κόσμο που δεν περιέχει τον Tywin. Ο Varys αποκαλύπτει μια συνωμοσία στον Tyrion. Η Daenerys αντιμετωπίζει μια καινούρια απειλή. Ο Jon έχει μπλεχτεί ανάμεσα σε δύο βασιλιάδες. (Γραμμένο από τους David Benioff & D. B. Weiss, σκηνοθεσία Michael Slovis)
Episode 502, "The House of Black and White": Η Arya φτάνει στο Braavos. Ο Pod και η Brienne αντιμετωπίζουν προβλήματα στον δρόμο. Η Cersei φοβάται για την ασφάλεια της κόρης της στην Dorne καθώς η Ellaria Sand αναζητά εκδίκηση για το θάνατο του Oberyn. Ο Stannis δελεάζει τον Jon. Ένας συμβουλάτορας δελεάζει την  Daenerys. (Γραμμένο από τους David Benioff & D. B. Weiss, σκηνοθεσία Michael Slovis)
Episode 503, "High Sparrow": Στο Braavos η Arya βλέπει τον Θεό με τα πολλά πρόσωπα. Στο King’s Landing η Βασίλισσα Margaery διασκεδάζει τον καινούριο της σύζυγο. Ο Tyrion και ο Varys περπατούν την Μακριά Γέφυρα του Volantis. (Γραμμένο από τους David Benioff & D. B. Weiss, σκηνοθεσία Mark Mylod)
Episode 504: "The Sons of the Harpy" Χωρίς σύνοψη.

 Για αρκετούς από εσάς που έχετε διαβάσει τα βιβλία σίγουρα μοιάζει περίεργο το πόσο μικρό είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε πολύ βασικά γεγονότα. Είναι σίγουρο ότι θα παραλείψουν πολλά κομμάτια από το βιβλίο αλλά και αρκετούς χαρακτήρες. Ελπίζω να είναι μια δυνατή σεζόν γιατί ξέρω πως όλοι την περιμένουμε με αγωνία!

  Θα σας αποχαιρετίσω με το καινούριο trailers που βάζει φωτιές! Απολαύστε το...




BONUS


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρακάτω βίντεο περιέχει spoilers για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει την τέταρτη σεζόν! 

  Παρακάτω λοιπόν θα δείτε όλους όσους χάσαμε στην τέταρτη σεζόν να μιλάνε για το τι τους άρεσε στη σειρά, την πρώτη και την τελευταία τους σκηνή (RIP) αλλά και για τα πολλά ευτράπελα. Enjoy!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου