Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Οι δημιουργοί του "Archer" έφτιαξαν μια ιστοσελίδα για τον Krieger που μόνο οι πιο τρελοί fans της σειράς κατάφεραν να την ανακαλύψουν!



  Το website του τρελού, αλλά ταυτόχρονα πολυαγαπημένου μας, επιστήμονα Krieger ήταν τόσο καιρό "σχεδόν" μπροστά στα μάτια μας. Από το δεύτερο επεισόδιο του φετινού κύκλου του "Archer" υπάρχει αλλά για να το ανακαλύψει κανείς χρειάζεται αρχικά να είναι ίσως ο μεγαλύτερος fan της σειράς αλλά και να έχει και κάποιες βασικές γνώσεις προγραμματισμού. Είσαστε έτοιμοι να μπείτε στο μυαλό του Krieger;
  Όλα ξεκίνησαν λοιπόν όταν ένας και μόνο χρήστης του Reddit, ο οποίος μετά από μια τεράστια έρευνα, που θα έκανε επαγγελματίες ντετέκτιβ να σκίσουν τα πτυχία τους(!) αλλά και τρομερή υπομονή κατάφερε να αποκωδικοποιήσει όλα τα στοιχεία που δόθηκαν μέσα από τα επεισόδια της σειράς για να εντοπίσει το website του Krieger! 


  Είναι μια πολύ μπερδεμένη διαδικασία η οποία περιέχει ότι μπορείτε φανταστείτε ανάμεσα σε δεκαεξαδικό σύστημα αρίθμησης, ένα φασματογράφημα ήχου, μια αγγελία στο Craigslist και τις απαντήσεις του Krieger στο RedditΔεν θα πω ότι μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε αλλά και πως μπόρεσε να συνδυάσει όλες αυτές τις πληροφορίες. 


  Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας δείξω πως θα μπορέσετε να το κάνετε βήμα προς βήμα και να βροντοφωνάξω ότι ο άνθρωπος που σκέφτηκε να το κάνει όλο αυτό από το την ομάδα της σειράς αξίζει ένα χειροκρότημα. Γιατί; Μα φυσικά γιατί ξέρει το κοινό του "Archer" πολύ καλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου