Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πρεμιέρες Μαρτίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 1

 

  Καλό μήνα να έχουμε! Μετά τις τόσες βροχές και την κακοκαιρία ελπίζω ο Μάρτης να μην είναι ιδιαίτερα γδάρτης και να κάνει λίγο καλύτερο καιρό. Αν όμως δεν μας κάνει την χάρη θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες πρεμιέρες να σας κάνουν παρέα τις κρύες μέρες και νύχτες που θα έχετε την σόμπα αγκαλιά! (Όπως πάντα τα trailers των σειρών βρίσκονται στους τίτλους).


1 Μαρτίου


  • "Battle Creek" - Πρεμιέρα για την "νέα" σειρά του Vince Gilligan η οποία είχε ουσιαστικά δημιουργηθεί δώδεκα χρόνια πριν, αλλά μετά την τεράστια πρόσφατη επιτυχία του με τον "Breaking Bad", το κανάλι την ξαναθυμήθηκε! Είναι μια πολύ πιο "ελαφριά" δραματική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν από την μια ο Dean Winters ("30 Rock") ως ένας κυνικός και πολύ σκληρός ντετέκτιβ ο οποίος αναγκάζεται να δουλεύει σε πολύ δύσκολες συνθήκες και με λιγοστά μέσα στη διάθεση του και από την άλλη ο Josh Duhamel ως ένας αγαθός, ευγενικός και καλοπληρωμένος πράκτορας του FBI. Οι δυο τους θα αναγκαστούν να συνεργαστούν για να καθαρίσουν τους δρόμους του Battle Creek, στο Michigan. Ο Gilligan δεν θα ασχοληθεί πολύ με τη σειρά γιατί έχει τα χέρια του γεμάτα ήδη με το "Better Call Saul", αλλά θα δώσει τη θέση του στον ικανότατο δημιουργό του "House", David Shore.
  • "The Last Man on Earth" - Πρεμιέρα για την πιο ιδιαίτερη ίσως φετινή σειρά που θα έχει ως πρωταγωνιστή και μοναδικό ηθοποιό τον Will Forte, ο οποίο όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη το 2022 μετά από μια καταστροφή που κατάφερε να εξαλείψει όλο τον πληθυσμό της γης εκτός από εκείνον! Δημιουργοί της σειράς είναι ο Forte με τους Phil Lord και Chris Miller (21 Jump Street).
  • "Once Upon a Time" - Επιστρέφει μετά από διακοπή περίπου τριών μηνών για να ολοκληρώσει την τέταρτη σεζόν της.

2 Μαρτίου


  • "The Following" - Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

3 Μαρτίου


  • "Billy & Billie" - Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά του Neil LaBute με πρωταγωνιστές τους Adam Brody και Lisa Joyce ως δυο ετεροθαλή αδέρφια που ερωτεύονται μεταξύ τους.
  • "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." - Επιστρέφει μετά από 3 μήνες περίπου για να ολοκληρώσει τον δεύτερο κύκλο της.

4 Μαρτίου


  • "CSI: Cyber" - Δεν μας έφταναν τα υπόλοιπα CSI, χρειαζόμασταν ακόμα ένα... Το τέταρτο λοιπόν CSI θα έχει ως πρωταγωνίστρια την Patricia Arquette, η οποία θα είναι επικεφαλής μιας ομάδας κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος και μαζί της θα δούμε τους James Van Der Beek και Peter MacNicol.

5 Μαρτίου


  • "American Crime" - Πρεμιέρα για την πρώτη σειρά του John Ridley, ο οποίος κέρδισε πρόσφατα όσκαρ για το "12 Years a Slave", η οποία εξετάζει τον αντίκτυπο που έχει ένα τραγικό έγκλημα στους κατοίκους μιας μικρής αγροτικής πόλης στην Καλιφόρνια. Πρωταγωνιστούν οι Felicity Huffman (Desperate Housewives), Timothy Hutton (Leverage), Benito Martinez (The Shield), W. Earl Brown (Deadwood) και Penelope Ann Miller.
  • "Dig" - Ελαφρώς καθυστερημένη πρεμιέρα (εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ που τους ανάγκασε να αλλάξουν τόπο γυρισμάτων) της νέας σειράς των δημιουργών του "Homeland", Gideon Raff και Tim Kring "Heroes" της δραματικής σειράς μυστηρίου με βάση την Ιερουσαλήμ, η οποία θα περιέχει και θεωρίες συνωμοσίας που θα σας θυμίσουν των "Κώδικα Da Vinci". Ο Jason Isaacs πρωταγωνιστεί ως ένας πράκτορας του FBI με βάση το Ισραήλ, ο οποίος μέσα από μια έρευνα για τη δολοφονία ενός αρχαιολόγου ανακαλύπτει μια συνωμοσία χιλιάδων χρόνων πίσω. Επίσης πρωταγωνιστούν Anne Heche, Lauren Ambrose, Regina Taylor, Richard E. Grant και David Costabile ("Breaking Bad"). 

6 Μαρτίου


  • "Unbreakable Kimmy Schmidt" - Συνεχίζοντας έχουμε μια καινούρια κωμική σειρά από την Tina Fey και τον Robert Carlock με τίτλο "Unbreakable Kimmy Schmidt" η οποία προσπαθεί εδώ και μήνες να βρει τηλεοπτική στέγη αλλά όλα πήγαιναν στραβά. Θα μου πείτε με τόσο δυνατά ονόματα και μια αρκετά πρωτότυπη πλοκή, πρωταγωνίστρια θα είναι μια γυναίκα η οποία καταφέρνει να ξεφύγει από μια αίρεση που περιμένει την Ημέρα της Κρίσης, πως γίνεται να μην πιστεύει σε αυτήν κανένα κανάλι. Κι όμως ενώ αρχικά την απέρριψε το κανάλι FOX, την αγόρασε το NBC με σκοπό να κλείσει τις τρύπες που άφησαν στο πρόγραμμα του όλες οι ακυρωμένες του σειρές αλλά ποτέ δεν φάνηκε να πιστεύει ότι η σειρά θα είναι κάτι παραπάνω. Τότε ήταν που εμφανίστηκε το Netflix λοιπόν και ζήτησε να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς για να προβάλλει όχι μια αλλά δυο σεζόν παρακαλώ! 

9 Μαρτίου


  • "Bates Motel" - Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της σειράς.
  • "The Returned" - Πρεμιέρα για το αμερικανικό remake της υπέροχης γαλλικής σειράς με το ίδιο όνομα, η οποία επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο της μέσα στο 2015 στο κανάλι Sundance. Δημιουργοί της νέας σειράς θα είναι οι Carlton Cuse ("Lost") και Raelle Tucker ("True Blood"). Πρωταγωνιστούν οι Mary Elizabeth Winstead, Mark Pellegrino, Jeremy Sisto και Michelle Forbes.

10 Μαρτίου


  • "Powers" - Πρεμιέρα για την πρώτη σειρά του PlayStation Network της Sony η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες του δικτύου (και για όλους εμάς αν κάποιος καλός άνθρωπος τα ανεβάσει στο kickasstorrents). Θα έχει μόλις δέκα επεισόδια, θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic και θα εστιάσει σε μια ιδιαίτερη ομάδα ανθρωποκτονιών που ασχολείται αποκλειστικά με εγκληματίες που έχουν υπερδυνάμεις. Πρωταγωνιστεί  ο Sharlto Copley ("District 9"), ως ένας πρώην υπερήρωας που έχει χάσει τις δυνάμεις του και μαζί του θα δούμε τους Michelle Forbes, Eddie Izzard, και Susan Heyward ("The Following"). Τα πρώτα τρία επεισόδια θα προβληθούν στις 10 Μαρτίου και τα υπόλοιπα κάθε Τρίτη μέχρι το τέλος του Απρίλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου