Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Next Season Talk Part 10: "True Detective" και "House of Cards"




  Δυο από τις καλύτερες σειρές της προηγούμενης χρονιάς (τώρα που το θυμήθηκα σας χρωστάω και το post με τις καλύτερες σειρές για το 2014), τα "True Detective" και "House of Cards" επιστρέφουν φέτος στις οθόνες μας για το δεύτερο και τρίτο κύκλο τους αντίστοιχα. Το πρώτο θα καθυστερήσει λίγο ακόμα μιας και αυτή τη στιγμή που σας γράφω γίνονται τα γυρίσματα ενώ το δεύτερο κάνει σήμερα την πρεμιέρα του στην Αμερική! Για το "True Detective" λοιπόν έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και για το "House of Cards" δύο νέα trailers!



  Θα ξεκινήσουμε με τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του "True Detective" και τις πρώτες φωτογραφίες των Colin Farrell και Taylor Kitsch. Ο χαρακτήρας του Farrell σύμφωνα με το IMDB θα ονομάζεται Ray Velcoro, αλλά ένα πιο ταιριαστό όνομα θα ήταν σίγουρα Mustache McSweatsAlot. Αν και οι φωτογραφίες προσωπικά δεν με εμπνέουν (πως θα μπορούσαν άλλωστε;), ας ελπίσουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι το ίδιο καλή με την πρώτη!






  Ο λιγοστός χρόνος δεν μου επιτρέπει να δω σχεδόν καμία σεζόν από την αρχή ως το τέλος χωρίς διακοπή. Υπάρχουν όμως ελάχιστες σειρές για τις οποίες μπορώ να κάνω την εξαίρεση. Αυτό συμβαίνει όταν το Netflix βγάζει τη νέα σεζόν του "House of Cards" και αυτόματα όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Είναι λίγοι οι ηθοποιοί που μπορούν να κάνουν το να χρησιμοποιείς και να καταστρέφεις τους ανθρώπους γύρο σου τόσο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ενώ τους μισούμε σαν χαρακτήρες να είμαστε ανήμποροι να κοιτάξουμε αλλού κάθε φορά που εμφανίζονται στις οθόνες μας. Η Robin Wright και ο Kevin Spacey είναι οι καλύτεροι στο να μας χαμογελάνε καθώς μας τυλίγουν όλο και περισσότερο στον ιστό τους. Τα δυο trailer παρακάτω με έκαναν να περιμένω πως και πως να δω τις γνωστές ματιές και τα μειδιάματα του Frank για ακόμα 13 επεισόδια, αλλά κάτι μου λέει πως τον τελευταίο λόγο αυτή τη φορά θα τον έχει η Claire. Για να δούμε! 

 



  Φαντάζομαι δεν είμαι η μόνη που συνδύασε το ένα πεσμένο παπούτσι της Claire με όλα αυτά που θα δούμε από εκείνη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου