Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Πρεμιέρες Φεβρουαρίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 1



  Καλό μήνα να έχουμε και με πολλές πρεμιέρες! Κάθε μήνας που περνά μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον πέμπτο κύκλο του "Game of Thrones". (Όπως πάντα τα trailers είναι στο τίτλο των σειρών).

3 Φεβρουαρίου

  • "Being Mary Jane" - Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.


4 Φεβρουαρίου

  • "Fresh off the Boat" - Η νέα αυτή σειρά θα είναι βασισμένη στα ομώνυμα, πολύ επιτυχημένα απομνημονεύματα του Eddie Huang, τα οποία έχουν σαν πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ηλικία 11 χρονών πριν γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας.  Θα τον δούμε σαν έναν νεαρό μεγάλο fan της hip-hop μουσικής, του οποίου η οικογένεια θα μετακομίσει από την Chinatown της DC στο "εξωτικό" Orlando της Florida. Δημιουργός της σειράς είναι η Nahnatchka Khan, γνωστή για την πρόωρα κομμένη σειρά "Don't trust the bitch in Apt. 23".


5 Φεβρουαρίου

  • "Allegiance" - To "Homeland" συναντά το "The Americans" σε αυτήν την διασκευή την Ισραηλινής σειράς "The Gordin Cell", στην οποία θα δούμε ένα πράκτορα της CIA που ξαφνικά θα ανακαλύψει πως οι γονείς του είναι μυστικοί πράκτορες από τη Ρωσία, οι οποίοι σχεδιάζουν μια τρομοκρατική επίθεση στην Αμερική. Οι Gavin Stenhouse (Person of Interest), Hope Davis (In Treatment) και Scott Cohen (Necessary Roughness) πρωταγωνιστούν.
  • "The Blacklist" - Η σειρά επιστρέφει μετά από μια πολύμηνη διακοπή.


8 Φεβρουαρίου

  • "Better Call Saul" - Κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο prequel/spin off του "Breaking Bad" με πρωταγωνιστή τον Saul Goodman, τον δικηγόρος που υποδύεται ο  Bob Odenkirk. Για όσους αναρωτιέστε αν θα δούμε κάποιον από τους παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες από τη βασική σειρά, η απάντηση είναι ότι είναι πιθανό αλλά θα γίνει αργότερα στη σειρά!
  • "The Walking Dead" - Επιστρέφει επιτέλους μετά από τόσα χρόνια... μήνες ήθελα να πω η σειρά. Καλώς ήρθες, μας έλειψες!

12 Φεβρουαρίου

  • "The Slap" - Η μίνι σειρά θα είναι remake μιας παλιότερης σειράς από την Αυστραλία, στην οποία όλα ξεκινούν με ένα ασήμαντο χαστούκι σε ένα κακομαθημένο παιδί και φτάνουν με τα γεγονότα που ακολουθούν να απειλούν μια ολόκληρη οικογένεια σε διάλυση. Η σειρά θα έχει διάρκεια 8 ώρες και θα είναι χωρισμένη σε μικρότερα ίσα μέρη. Πρωταγωνιστούν οι Peter Sarsgaard, Uma Thurman, Thandie Newton, Melissa George, Zachary Quinto και Thomas Sadoski ενώ η  Lisa Cholodenko (The Kids Are All Right) σκηνοθετεί.


13 Φεβρουαρίου

  • "Bosch" - Καινούρια σειρά από το Amazon, τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια μιας ώρας και θα είναι βασισμένα στις αστυνομικές νουβέλες  του Michael Connelly και θα έχουν ως παραγωγό τον Eric Overmyer (Treme/The Wire). (Ο ίδιος ο Connelly έγραψε το πρώτο επεισόδιο και ήταν υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για το casting) Ο Titus Welliver (Lost) πρωταγωνιστεί ως ένας ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών που πρέπει να βρει το δολοφόνο ενός 13χρονου παιδιού και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει κατηγορία για φόνο ο ίδιος. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Annie Wersching (Extant), Sarah Clarke (24), Jason Gedrick (Luck) και ο Scott Wilson (The Walking Dead). 


16 Φεβρουαρίου

  • "The book of Negroes" - Μια μίνι σειρά η οποία θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα μιλάει για το εμπόριο των σκλάβων. Πρωταγωνιστούν οι Cuba Gooding Jr., Louis Gossett Jr. και Aunjanue Ellis.

2 σχόλια: