Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Special: Οι 4 σειρές που μας έδωσαν τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους guest ηθοποιούς για το 2014!



  Όλες οι τηλεοπτικές σειρές προσπαθούν να έχουν τους καλύτερους guest ηθοποιούς και κάνουν τα πάντα για να τους προσεγγίσουν, το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι κάποιες κοιτάνε την ποσότητα και όχι την ποιότητα. Πολλές φορές μπορεί οι guest να είναι πολύ διασκεδαστικοί αλλά ταυτόχρονα μπορούν και να βγάλουν μια σειρά εκτός πορείας. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, να ξεκαθαρίσω βέβαια πως μιλάμε περισσότερο για τις δραματικές σειρές, μιας και οι κωμωδίες μπορούν να έχουν περισσότερους guest χωρίς να δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα.

  Οι παρακάτω 4 σειρές κατάφεραν να έχουν ταυτόχρονα τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους guest ηθοποιούς για την χρονιά που μας πέρασε! (Διαβάστε με προσοχή μπορεί να περιέχει κάποια spoilers)



1. "Sherlock"

 -The Worst-

Lars Mikkelsen ως Charles Augustus Magnussen


  Όπως ήδη γνωρίζετε, είμαι πολύ μεγάλη fan του Mads Mikkelsen και με μεγάλη χαρά είχα διαβάσει τα νέα για το casting και ήλπιζα πως και ο αδερφός του θα είναι ένας αξιόλογος κακός. Δυστυχώς όμως ούτε ο χαρακτήρας του Magnussen, ούτε και ο ίδιος ο Mikkelsen μας έκαναν να νιώσουμε ότι είναι καθόλου κακοί , έστω μια σοβαρή απειλή για τον πρωταγωνιστή μας (το ότι νικήθηκε ιδιαίτερα εύκολα, δεν βοήθησε καθόλου). Σε γενικές γραμμές μας απογοήτευσε...

  -The Best-

Andrew Scott ως Jim Moriarty


  Μιλώντας πιο πάνω για το Mads Mikkelsen, πιστεύω ότι ο εξαιρετικός Moriarty του Scott είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα του Hannibal. Όπως φαντάζεστε είμαι μια από τους πολλούς που ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα τον ξαναδούμε!

  -Τhe Best-

Amanda Abbington ως Mary Morstan


 Τα νέα για την εμφάνιση του χαρακτήρα της Mary στη σειρά δεν ενθουσίασαν τους περισσότερους fans. Μόλις όμως την είδαν και κατάλαβαν ότι είναι ισάξια με τους δυο πρωταγωνιστές μας, όχι μόνο σε εξυπνάδα αλλά και τρέλα είμαι σίγουρος ότι πείστηκαν όλοι!

 *To special επεισόδιο του "Sherlock" ξεκίνησε να γυρίζεται στις 5 Ιανουαρίου.*



2. "American Horror Story: Freak Show"

-The Worst-

Gabourey Sidibe ως Regina Ross


  Τι κρίμα! Μια μικρή εμφάνιση από μια τόσο ταλαντούχα ηθοποιό μπορεί να είναι πολύ σημαντική, η συγκεκριμένη guest εμφάνιση όμως δεν άξιζε ούτε το χρόνο της Sidibe, ούτε και τον δικό μας! Ένα-δυο τηλεφωνήματα, δυο εμφανίσεις στην Dandyland και αυτό ήταν. 

-The Best-

John Carroll Lynch ως Twisty


  Παίρνοντας την πιο κακή απόφαση σε ότι αφορά χαρακτήρα, ο Ryan Murphy αποφάσισε να σκοτώσει τον εκπληκτικό και απρόβλεπτο Twisty. Τη στιγμή που έφυγε, η σειρά έγινε ένα μπερδεμένο κουβάρι ιστοριών χωρίς καμία σύνδεση.

-The Best-

Wes Bentley as Edward Mordrake


  Σε δυο γεμάτα επεισόδια με το χαρακτήρα του Mordrake (σε αντίθεση με αυτά που περιέχουν την Sidibe), ο Bentley κατάφερε να σκορπίσει το τρόμο στα "φρικιά" και μπόρεσε να συναγωνιστεί τον τρομακτικότατο Twisty! H διαβολική αλλά ταυτόχρονα γοητευτική παρουσία του, έδωσε σε όλους τους τους χαρακτήρες μια άλλη όψη μέσα από τις ιστορίες που τους ανάγκασε να μοιραστούν μαζί του. Το μόνο κακό είναι ότι χάθηκε και μαζί του πήρε τον άλλο αγαπημένο μας χαρακτήρα...


3. "Sons of Anarchy"


-The Worst-

Marilyn Manson ως Ron Tully και Courtney Love ως Ms. Harrison
  


  Αν και ο πρώτος είχε λίγο πιο σημαντικό ρόλο στην όλη σεζόν, δυστυχώς η πολυδιαφημισμένη εμφάνιση τους στη σειρά ήταν αποτυχημένη. Τους χαρακτήρες τους θα μπορούσαν να είχαν υποδυθεί δυο άγνωστοι ηθοποιοί και θα είχαν ακριβώς τον ίδιο αντίκτυπο στους τηλεθεατές. 

-The Best-

Walton Goggins ως Venus Van Dam


  Το να καταφέρει να γίνεις το καλύτερο κομμάτι μιας τόσο αποτυχημένης σεζόν είναι εύκολο. Το να καταφέρεις όμως να ανεβάσεις αυτή τη σειρά ψηλότερα είναι πολύ δύσκολο. Αυτό κατάφερε ο Goggins, με την εκπληκτική του ερμηνεία. Χωρίς να γίνεται κουραστικός, μας έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά της Venus αλλά και του Tig, ήταν αναμφίβολα το καλύτερο κομμάτι της σεζόν...

4. "Justified"

-The Worst-

Michael Rapaport ως Daryl Crowe Jr.


  Δεν ξέρω αν έφταιγε η άθλια προφορά, το πολύ κακό casting ή αν ο ρόλος ήταν τρομερά κακογραμμένος. Κάθε φορά που εμφανιζόταν στην οθόνη μου ήθελα να προσπεράσω τη σκηνή. Ίσως η χειρότερη guest εμφάνιση της χρονιάς, από έναν ηθοποιό που συμπαθώ πολύ δυστυχώς...

-The Best-

Jacob Lofland ως Kendal Crowe


  O νεαρός ηθοποιός ήταν εξαιρετικός ως ο μικρότερος της οικογένειας Crowe. Το μόνιμο του πρόβλημα ήταν ότι βρισκόταν συνέχεια στο μάτι του κυκλώνα, σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια του και τις μηχανορραφίες τους!

-The Best-

Alicia Witt ως Wendy Crowe




  Η Alicia ήταν ετοιμόλογη, πολύ έξυπνη και πολύ πιο σκληρή από τους περισσότερους άντρες της οικογένειάς της. Μπορούσε να καθοδηγήσει τους πάντες στην κατεύθυνση που την βόλευε για να ξεπεράσει οποιαδήποτε δυσκολία. Πραγματικά μας έκανε να θυμηθούμε τις παλιές καλές μέρες της Margo Martindale ως Mags Bennett.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου