Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Next Season Talk Part 9: "Game of Thrones" Edition!




  Μπορεί να χιόνισε σε αρκετά μέρη της Ελλάδας αλλά "ο χειμώνας δεν ήρθε" ακόμα... Είναι σίγουρο ότι δεν είμαι η μόνη που περιμένει με αγωνία τον καινούριο κύκλο του "Game of Thrones", γι' αυτό σας έχω αρκετές φωτογραφίες και πολλά ζουμερά νέα για τον καινούριο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου. Αν σας μοιάζει αρκετός ο καιρός μέχρι τότε, στις 8 Φεβρουαρίου θα προβληθεί ένα special επεισόδιο της σειράς με τίτλο "Game of Thrones: A Day in the Life". Όπως έγινε και πέρσι, θα περιέχει συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, κάποια πλάνα από τη νέα σεζόν αλλά και κάποιες εκπλήξεις. Είστε έτοιμοι;


  Θα αποφύγω όσο γίνεται τα spoilers, αλλά αν δεν θέλετε να μάθετε τίποτα απολύτως για τη νέα σεζόν καλό θα ήταν να μην συνεχίσετε να διαβάζετε! Οι υπόλοιποι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...
  Μπορεί οι David Benioff και Dan Weiss να είχαν δηλώσει ότι δεν θα δούμε καθόλου flash back, όνειρα ή προφητείες, τελικά αποφάσισαν να τα συμπεριλάβουν στην νέα σεζόν. Έτσι έπρεπε να βρεθεί η νεαρή έκδοση της Lena Headey, η οποία όχι μόνο θα πρέπει να την μοιάζει αλλά να μπορεί να ακολουθήσει και τα βήματα της μιας και ο χαρακτήρας της Cersei Lannister είναι πολύ ιδιαίτερος! Ιδού λοιπόν η πανέμορφη νεαρή κοπέλα και το όνομα αυτής, Nell Williams!

 Η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή!
  Εκτός από την Nell Williams, συνεχίζοντας με τα νέα που έχουν να κάνουν με το casting, στην νέα σεζόν θα δούμε επίσης:


  •   Την Hattie Gotobed (Snow White and the Huntsman) στο ρόλο της "Ghita".


  •   Τον Akinnuoye-Agbaje ως δουλέμπορο, ο οποίος πιθανότατα θα έχει κάποια σχέση με τους Tyrion και Jorah...


  Μαζί με τα νέα για το casting, παρακάτω σας έχω και κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς. Θα σας αφήσω να κρίνετε από μόνοι σας τι μπορεί να συμβαίνει!







  
  Τέλος, μάλλον ο Jon Snow ξέρει κάτι τελικά! Αναφέρομαι στον ηθοποιό, Kit Harington, ο οποίος παλιότερα είχε κάνει αρκετές δηλώσεις για τις υπέροχες του μπούκλες! 


Είχε πει πως θα είναι αναγκασμένος να έχει το ίδιο κούρεμα μέχρι να τελειώσει το "Game of Thrones" ή μέχρι να πεθάνει ο χαρακτήρας του! Θα μου πείτε ποιο είναι το πρόβλημα; Χθες όμως εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της καινούριας του ταινίας (Testament of Youth) με κοντά μαλλιά!



  Αυτή η εμφάνισή του μπορεί να λέει πολλά, αλλά ταυτόχρονα και απολύτως τίποτα. Επίσης είναι μια από τις λίγες φορές που όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί! Από εδώ και πέρα θα υπάρχουν αρκετές μικρές ή μεγαλύτερες διαφορές στη σειρά από τα βιβλία... Αναμένουμε λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου