Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πρεμιέρες Ιανουαρίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 3



 Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι του post για τις πρεμιέρες του Ιανουαρίου! Όπως πάντα, τα trailer βρίσκονται στα ονόματα των σειρών.


20 Ιανουαρίου

  • "Justified" - Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη έκτη και τελευταία σεζόν. Τι θα απογίνουν τελικά οι Boyd, Ava και Raylan!


22 Ιανουαρίου

  • "Backstrom" - H νέα κωμικο/δραματική αστυνομική σειρά του καναλιού FOX, θα έχει ως βάση το Portland, του Oregon και πρωταγωνιστής θα είναι ο Rainn Wilson, ως ένας οξύθυμος, προσβλητικός ντετέκτιβ! Τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια μία ώρα και έχει γυριστεί ήδη ολόκληρη η σεζόν, σύνολο 13 επεισόδια. Θα είναι βασισμένα στη σουηδική σειρά βιβλίων του Leif G.W. Persson και θα διασκευαστεί από τον δημιουργό του "Bones",  Hart Hanson.


24 Ιανουαρίου



25 Ιανουαρίου

  • "Sons of Liberty" - Καινούρια μίνι σειρά, η οποία είναι γυρισμένη στις αρχές της Αμερικανικής Επανάστασης. Θα έχει διάρκεια 6 ώρες και θα χωριστεί σε τρία δίωρα επεισόδια.


27 Ιανουαρίου

  • "Sirens" - Πρεμιέρα για το δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς, που έχει ήδη πολλούς fans. Αν δεν την έχετε δει ακόμα, δώστε της μια ευκαιρία και είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει!


28 Ιανουαρίου

  • "Suits" - Επιστροφή για την αγαπημένη σειρά όλων των "παιδιών" που θέλουν να γίνουν σαν το  Harvey Specter όταν μεγαλώσουν! Ανακοινώθηκε ότι θα έχει ακόμα μια σεζόν τουλάχιστον.
  • "The Americans" - Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της κατασκοπικής σειράς.


29 Ιανουαρίου

  • "Fortitude" - Το "Fortitude" θα είναι η πρώτη σειρά για το κανάλι Pivot (σε συνεργασία βέβαια με το Βρετανικό κανάλι Sky). Σε μια μικρή πόλη της Αρκτικής λοιπόν, ένα πολύ βίαιο έγκλημα θα ταρακουνήσει τους κατοίκους της ήσυχης κοινωνίας. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Sofie Gråbøl(ναι μπορείτε να ενθουσιαστείτε είναι η Sarah Lund του "Forbrydelsen"),Stanley Tucci, Richard Dormer, Michael Gambon και Christopher Eccleston και η σειρά έρχεται από το δημιουργό της Βρετανικής έκδοσης του "Low Winter Sun".




1 σχόλιο: