Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

To "Downton Abbey" υποδέχεται τους υπέροχους George Clooney και Matthew Goode




  Η πέμπτη σεζόν του "Downton Abbey" έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό αλλά οι φανατικοί της σειράς ξέρουν ότι πλησιάζει ο καιρός για το special Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο! Φέτος μαζί με τους υπόλοιπους αγαπημένους μας χαρακτήρες θα δούμε και δυο πολύ γνωστούς κυρίους που είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την διαφορά!

  Θα ξεκινήσω με τον πιο γνωστό από τους δυο, ο οποίος θα εμφανιστεί μόνο στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο. Κυρίες και κύριοι είναι ο George Clooney! Το κανάλι ΙΤV όπως κάθε χρόνο διοργανώνει το "Text Santa" το οποίο δίνει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με το να στείλουν ένα απλό γραπτό μήνυμα. Έτσι κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου που γίνεται κάθε χρόνο από το κανάλι θα προβληθεί κομμάτι του επεισοδίου στο οποίο συμμετέχει και ο Clooney. Το παρακάτω video μας δίνει μια ιδέα για το πως θα δέσει με τους υπόλοιπους χαρακτήρες!



  Στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όμως δεν θα εμφανιστεί μόνο ο Clooney αλλά και ο Matthew Goode. Θα υποδυθεί έναν από τους υποψήφιους μνηστήρες της Lady Mary και όπως ανακοινώθηκε θα τον ξαναδούμε και στην έκτη σεζόν, σε έξι  τουλάχιστον επεισόδια. Λέτε να είναι ο τυχερός;


  Το επεισόδιο θα έχει διάρκεια δυο ολόκληρες ώρες και θα προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου. Η σειρά όπως ξέρετε έχει ήδη ανανεωθεί και θα ξεκινήσει να προβάλλεται κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου