Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Τι έρχεται το 2015 στο κανάλι HBO; Πολλές νέες και παλιότερες σειρές, το "Game of Τhrones" φυσικά αλλά και μια γερή δόση από David Fincher!



  Το κανάλι HBO όπως κάθε χρόνο έβγαλε το γνωστό του "Είμαστε οι καλύτεροι και το γνωρίζουμε καλά" βιντεάκι, το οποίο περιείχε τα καλύτερα της χρονιά που τελειώνει αλλά και αρκετά από την χρονιά που έρχεται. Το πρώτο ενάμιση λεπτό λοιπόν αναφέρεται στο 2014 ενώ τα επόμενα 60 δευτερόλεπτα για το εκρηκτικό 2015. Μέσα σε αυτά είναι οι πρώτες σκηνές από την καινούρια σεζόν των "Game of Thrones", "Veep", "The Leftovers", "Girls", "Looking'' αλλά και αρκετών καινούριων σειρών όπως τα "Westworld" και "Ballers". 
  Καλά όλα τα παραπάνω αλλά στον τίτλο σας ανέφερα ότι το κανάλι θα μας προσφέρει και μια γερή δόση από τον David Fincher. Όπως θα έχετε ήδη ακούσει, ο διάσημος σκηνοθέτης έχει ανακοινώσει ότι δουλεύει ήδη στην Αμερικανική έκδοση της Αγγλικής σειράς "Utopia". Μια σειρά που είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσει άφωνους και θα μπει άνετα στο top 5 των αγαπημένων σας σειρών.
 Όπως είχα αναφέρει και νωρίτερα μέσα στη χρονιά (για το "Broadchurch" και το "Gracepoint") δεν βρίσκω το λόγο που μια αγγλική σειρά χρειάζεται να ξαναγυριστεί για το αμερικάνικο κοινό. Αν υπήρχε θέμα με την γλώσσα για παράδειγμα να το καταλάβω αλλά, David Fincher είναι αυτός, μπορούμε να παραβλέψουμε πολλά!
  Ο Fincher όμως δεν θα σταματήσει στη μια σειρά, αλλά θα γυρίσει άλλες δυο σειρές παρακαλώ. Μια σε συνεργασία με τον James Ellroy (συγγραφέα των "L.A. Confidential" και "The Black Dahlia") με τίτλο "Shakedown" και σε άλλη μια θα είναι συμπαραγωγός μαζί με τους Cean Chaffin και Joshua Donen. Το "Shakedown" θα είναι βασισμένο στη ζωή και τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Fred Otash, στο Λος Άντζελες του 1950, όπως αυτές καταγράφηκαν στις νουβέλες του Ellroy "The Cold Six Thousand" και "Blood’s a Rover". Η τρίτη σειρά θα ονομαστεί "Living on Video" και θα εστιάσει στην αρχή των μουσικών βίντεο το 1980 και στην ζωή των ανθρώπων που τα έφτιαχναν. 
  Παρακάτω λοιπόν σας έχω το video του καναλιού HBO το οποίο είναι σίγουρο ότι θα σας ανοίξει την όρεξη για όλα αυτά που έρχονται!



  Θέλουμε την καινούρια σεζόν του "Game of Thrones" τώρα!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου