Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Θα είναι ο Daryl Dixon ο πρώτος gay χαρακτήρας που θα δούμε στο "The Walking Dead" ;



    Ο δημιουργός του "The Walking Dead" Robert Kirkman έβαλε φωτιά πριν λίγες εβδομάδες στο ίντερνετ όταν αποκάλυψε ότι υπάρχει πιθανότητα ο Daryl Dixon να είναι gay και είναι κάτι που θα μάθουμε στην επόμενη σεζόν. Αυτό το σχόλιο ήταν πολύ σημαντικό γιατί: α) ο χαρακτήρας του Daryl θα γίνει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και σκληρόπετσους gay χαρακτήρες που έχουμε δει στην τηλεόραση (φυσικά μετά τον Omar Little) και β) για να δικαιολογήσουμε την μεγάλη καθυστέρηση θα πρέπει να πούμε ότι είναι λογικό να μην έχει αναφερθεί μέχρι τώρα κάτι γιατί όταν οι χαρακτήρες της σειράς δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από τις επιθέσεις τον walkers λογικό είναι ένας τόσο κλειστός άνθρωπος να μην έχει βρει την ευκαιρία να ανοιχτεί ακόμα.
  

   Όπως φαντάζεστε "το ίντερνετ" απαιτεί μια απάντηση πάνω στο θέμα και ο Scott Gimple αποφάσισε να του την δώσει, στο περίπου!
    "Το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι για την σεξουαλική ταυτότητα του Daryl μπαίνοντας στην πέμπτη σεζόν λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Είναι τρομερά κλειστός και προστατεύει τον εαυτό του με το να μην μοιράζεται τα συναισθήματα του. Είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε σιγά σιγά να ανοίγεται σε άλλους χαρακτήρες και ήταν πολύ απολαυστικό. Είναι ένας χαρακτήρας που θα συνεχίσει να ανοίγεται και να νιώθει πιο κοντά στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και θα "χαλαρώσει" για να τους δείξει ποιος είναι πραγματικά".
   Είπε επίσης ότι θα υπάρχει σίγουρα ένας gay χαρακτήρας στη σειρά μελλοντικά, ακόμα και αν δεν είναι ο Daryl.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου