Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Πρεμιέρες Αυγούστου! Τι δεν πρέπει να χάσετε...




  Μπήκε ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και μαζί του φέρνει αρκετές πρεμιέρες νέων και παλιότερων σειρών. Μπορεί να μην είναι τόσες όσες τους προηγούμενους μήνες αλλά ανάμεσα τους θα βρείτε πολλές αξιόλογες. Όπως πάντα τα trailers βρίσκονται στους τίτλους των σειρών!



   1 Αυγούστου



  2 Αυγούστου

  • "Hell on Wheels" - H τέταρτη σεζόν της σειράς θα προβληθεί σε δύο κομμάτια με τα πρώτα δέκα επεισόδια να προβάλλονται μέχρι τις 4ης Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα να συνεχίζουν στα μέσα Νοεμβρίου.


  4 Αυγούστου

  • "The Awesomes" - Πρεμιέρα για το δεύτερο κύκλο της animated σειράς που είτε θα τη λατρεύεις είτε δεν θα δεις ούτε το δεύτερο επεισόδιο!


   5 Αυγούστου

  • ''Sequestered" - Νέα (online) δικαστική σειρά η οποία θα μας δείξει όλες τις πλευρές μιας πολύ σημαντικής υπόθεσης. Πρωταγωνιστούν οι Jesse Bradford, Summer Glau και ο Patrick Warburton. Τα πρώτα έξι επεισόδια θα παιχτούν σήμερα και τα υπόλοιπα στις 14 Οκτωβρίου.


 7 Αυγούστου

  • "Black Jesus" - Νέα κωμική σειρά η οποία βρίσκει το Χριστό να ζει στο σημερινό Compton και να είναι Αφροαμερικανός. Φοβάμαι ότι δεν θα αξιοποιήσει απόλυτα την κεντρική ιδέα ο δημιουργός της σειράς και θα βασιστεί περισσότερο σε "χαζά" αστεία και είναι κρίμα...
  • "Garfunkel and Oates" - Νέα κωμική σειρά με πρωταγωνίστριες δυο πολύ καλές κωμικούς Riki Lindhome και Kate Micucci που θα έχει πάρα πολλούς guests,κάποιοι από αυτούς θα είναι οι Chris Hardwick, Steve Agee, Anthony Jeselnik, Chris Parnell, Ben Kingsley και τον πραγματικό John Oates.


  8 Αυγούστου

  • "The Knick" - Νέα σειρά από το κανάλι Cinemax σκηνοθετημένη από τον Steven Soderbergh με τον Clive Owen να πρωταγωνιστεί. Σε αυτή θα παρακολουθήσουμε τη ζωή ενός χειρουργού στη Νέα Υόρκη του 1900. Έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν!
  • "Please Like Me" - Πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν για την ιδιαίτερη κωμική σειρά.


  9 Αυγούστου
  • "Outlander" - Νέα σειρά βασισμένη στην πολύ επιτυχημένη ιστορική/αισθηματική νουβέλα της  Diana Gabaldon. Θα διασκευαστεί από τον Ronald D. Moore, ο οποίος είναι και ο εκτελεστικός παραγωγός. Ακολουθούμε λοιπόν μια νοσοκόμα, την  Claire Randall, που ζει στον 20ο αιώνα να ταξιδεύει με ένα μυστηριώδη τρόπο στη Σκωτία του 18ου αιώνα, και να ζει την περιπέτεια και τον έρωτα με τον εντυπωσιακό James Fraser. Πρωταγωνιστούν οι Sam Heughan, Caitriona Balfe , Gary Lewis και Tobias Menzies.


  13 Αυγούστου

  • "Legends"Επιτέλους, μια σειρά με το Sean Bean (στην οποία ελπίζουμε να μην πεθάνει...!), που είναι ραμμένη και κομμένη στα μέτρα του! Είναι ένας επιτυχημένος κατάσκοπος και καταπληκτικός στο να αλλάζει ταυτότητες. Όλα πάνε καλά μέχρι που ένας μυστηριώδης ξένος του δίνει λόγο να αμφιβάλλει για την πραγματική του ταυτότητα. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο? Πολύ δράση και Sean Bean! Μαζί του θα δούμε τους Ali Larter, Steve Harris, Tina Majorino and Amber Valletta.


  18 Αυγούστου
  


  22 Αυγούστου

  • "BoJack Horseman" - Η πρώτη animated σειρά του καναλιού Netflix η οποία είναι λίγο πιο περίεργη και ακραία. Σε αυτήν ακολουθούμε ένα ξεπεσμένο, αλκοολικό, με σοβαρά θέματα αυτοεκτίμηση πρώην πρωταγωνιστή επιτυχημένης κωμικής σειράς ο οποίος τυχαίνει να είναι άλογο! Θα ακούσετε τις φωνές των Will Arnett, Aaron Paul, Alison Brie και Amy Sedaris αλλά και πολλών guests Paul F. Tompkins, Olivia Wilde, Patton Oswalt, Anjelica Huston. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το vintage 1990s website που δημιουργήθηκε για τη σειρά.


  23 Αυγούστου

  • "Doctor Who" - Πρεμιέρα της όγδοης σεζόν με τον Peter Capaldi στο ρόλο του νέου γιατρού.
  • "Intruders" - H νέα σειρά του καναλιού BBC America θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Michael Marshall, το οποίο επικεντρώνεται σε μια ομάδα ατόμων που αναζητούν την αθανασία καταλαμβάνοντας τα σώματα άλλων ανθρώπων. Πρωταγωνιστούν οι John Simm, Mira Sorvino, Daniel Stamm και σκηνοθετεί ο Eduardo Sánchez (The Blair Witch Project).


 24 Αυγούστου

  • "Breathless" - Νέα ιατρική δραματική σειρά στο Λονδίνο του 1961. Πρωταγωνιστούν οι Jack Davenport, Joanna Paige, Iain Glen, Oliver Chris, Shaun Dingwall, Catherine Steadman, Natasha Little και Zoe Boyle.



4 σχόλια:

  1. Πως/που μπορει καποιος να δει το sequestered?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να το κατεβάσεις παράνομα μόνο από συγκεκριμένα sites (kickasstorents και piratesbay)... Διαφορετικά όταν ολοκληρωθεί η σειρά μπορεί να πιθανό να βγει σε κάποιο dvd, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα δυστυχώς...

      Διαγραφή
  2. Ωραιο το blog σου συνεχισε ετσι :P...Απο τις καλοκαιρινες το the Strain ειναι η καλυτερη μακραν...Αξιζει να αναφερεις και το Crossbones,Leftovers και the Last Ship..Ειδες μηπως τον πιλοτο του Constantine και του Flash?Εχεις καμια σειρα να προτεινεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ειλικρινά όσο προσπαθώ να αγαπήσω το "The Strain" τόσο με διώχνει μακριά του, οι διάλογοι είναι κακογραμμένοι, οι εξαιρετικοί ηθοποιοί παίζουν άψυχα, σαν να μην νιώθουν τίποτα και η μοναδική στιγμή που έμεινα με το στόμα ανοιχτό ήταν στο έβδομο επεισόδιο με τους "κύριους" με τα μαύρα. Το κακό είναι ότι στο επόμενο το οποίο ήταν γεμάτο δράση υποτίθεται, μπορώ να σου πω ειλικρινά ότι με κούρασε με τον τρομερά αργό του ρυθμό. Στο "Leftovers" βρίσκομαι στο τρίτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ! Όσο για το "Crossbones" δεν έχω βρει ακόμα τον χρόνο να το ξεκινήσω (καταραμένες διακοπές με έχουν πάει πολύ πίσω!). Το "The Last Ship" τώρα, ενώ ξεκίνησε καλά, μου το χάλασε με το που έδειξε τους κακούς Ρώσους. Έχει πολλή δράση και κάποιες επιλογές στο casting είναι επιτυχημένες αλλά σαν γενική εικόνα θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μου κάνει. Δεν έχω δει ακόμα κανένα πιλότο σειράς που δεν έχει ξεκινήσει να προβάλλεται. Όσον αφορά τέλος σειρές που θέλεις να σου προτείνω, θα ήθελα να μου πεις για τι είδος ενδιαφέρεσαι;

      Διαγραφή