Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Το πρώτο teaser για την τελευταία σεζόν του "Sons of Anarchy" και ένας καινούριος χαρακτήρας έκπληξη!



     Η έβδομη και τελευταία σεζόν του "Sons of Anarchy" μπορεί να αργεί ακόμα να κάνει πρεμιέρα αλλά αυτό δεν σταματάει το κανάλι FX από το να ήδη το πρώτο teaser και να ανακοινώνει κι άλλους guest που θα παίξουν στην τελευταία σεζόν, κάνοντας μας να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο. Για να τα πάρουμε όμως από την αρχή...


    Ξέρουμε ήδη ότι στην έβδομη σεζόν θα παίξει ο Marilyn Manson και ήδη γνωρίζουμε πως θα μοιάζει. Ξέρουμε ότι ο Walton Goggins θα επιστρέψει και αυτό σημαίνει ότι θα ξαναδούμε την αγαπημένη Venus. Τέλος γνωρίζουμε ήδη ότι στη τελευταία σεζόν θα δούμε επιτέλους τον Charlie Hunnam ξυρισμένο!


    Το σημαντικότερο όμως απ'όλα όσα ξέρουμε είναι ότι όλοι θα πεθάνουν! Το θέλει ο δημιουργός της σειράς, Kurt Sutter, το θέλουμε και εμείς! Αυτό μας δείχνει και το πρώτο teaser άλλωστε κατά μια έννοια. Απολαύστε το!


    Τέλος σας έχω ακόμα ένα νέο που αφορά ένα ακόμη χαρακτήρα σε ένα ιδιαίτερο ρόλο. Στην έβδομη σεζόν θα δούμε την Courtney Love σε αρκετά επεισόδια. Θα μου πείτε τι το παράξενο βλέπω, μιας και η Love ταιριάζει απόλυτα στη σειρά. Θα συμφωνούσα μαζί σας αν δεν είχα διαβάσει την περιγραφή του χαρακτήρα που θα υποδυθεί! Θα είναι λοιπόν η Ms. Harrison, η δασκάλα του μεγαλύτερου γιου του Jax (Charlie Hunnam), Abel. Ο ρόλος της θα είναι σημαντικός μιας και θα δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Abel, το οποίο θα τραβήξει αρνητικά την προσοχή της μητέρας του.


    Θα χρειαστεί να μεταμορφωθεί πραγματικά για να πείσει στον καινούριο της ρόλο, αλλά δεν θα πω τίποτα περισσότερο μέχρι να την δω στη σειρά. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Sutter για να την επιλέξει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου