Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Next Season Talk - Part 5: "The Walking Dead" και "Game of Thrones"...



   To Comic Con του San Diego που διεξάγεται αυτές τις μέρες έχει υπάρξει ένα χρυσωρυχείο σε ότι αφορά τα νέα για τις καινούριες σεζόν των αγαπημένων μας σειρών. Οι δημιουργοί και οι ηθοποιοί που κρατούσαν το στόμα τους κλειστό για πολλά και διάφορα φαίνεται ότι προσπαθούν αυτές τις τρεις μέρες να μας ενθουσιάσουν όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό έχει τα καλά του φυσικά αλλά και ένα κακό ο χρόνο μέχρι την πρεμιέρα των παραπάνω σειρών με κάθε νέα ανακοίνωση μοιάζει να αργεί όλο και περισσότερο! Υπομονή...



    Θα ξεκινήσουμε με το "The Walking Dead" που είναι η μοναδική σειρά για την οποία ξέρουμε τα λιγότερα πράγματα. Αυτό όμως που έχουμε είναι το ολοκληρωμένο trailer για την πέμπτη σεζόν. Απολαύστε το λοιπόν(με ένα μικρό πλαίσιο γιατί εμείς στις χώρες του τρίτου κόσμου δεν δικαιούμαστε να το δούμε ακόμα, να 'ναι καλά το κανάλι AMC)!



    Σε ότι αφορά το "Game of Thrones" τώρα, έγινε επίσημη ανακοίνωση των ηθοποιών που θα παίξουν τους νέους χαρακτήρες στην πέμπτης σεζόν. Εδώ και αρκετό καιρό είχαν ακουστεί φήμες για το ποιοι θα είναι οι χαρακτήρες και η ανακοίνωση τους ήταν απλά μια επιβεβαίωση για το που κατευθύνεται η ιστορία. Οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι συγγενείς του πολυαγαπημένου Prince Oberyn Martell (R.I.P.). 


  Πριν δείτε το παρακάτω βίντεο σας έχω αναλυτικά τα ονόματά των ηθοποιών και μια δυο λέξεις για τους χαρακτήρες τους:

  • Prince Doran Martell (Alexander Siddig) - Ο μεγαλύτερος αδερφός του Prince Oberyn Martell. Χαρακτηρίζεται σαν βασικός "παίχτης" στην επόμενη σεζόν και θα εμφανιστεί σε πολλά επεισόδια. Είναι πενήντα πέντε χρονών, πολύ απομονωμένος, χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και λέγεται ότι κυβερνά σοφά.
  • Prince Trystane Martell (Toby Sebastian) - Είναι ο όμορφος αρραβωνιαστικός της Πριγκίπισσας Myrcella.
  • Areo Hotah (DeObia Oparei) - Είναι ο προσωπικός bodygard του Doran. Θα εμφανιστεί αρκετά στην επόμενη σεζόν μαζί με τον Doran, μιας και θα τον βοηθάει με τις δουλειές του. 
  • The Sand Snakes - Οι νόθες κόρες του Oberyn Martell.
  • Obara Sand (Keisha Castle-Hughes) - Η μεγαλύτερη και πιο αθλητική κόρη του Oberyn, η οποία θα έχει μια σημαντική σκηνή μάχης με έναν βασικό χαρακτήρα (όχι όμως όπως συμβαίνει στο βιβλίο).
  • Nymeria Sand (Jessica Henwick) - Η Nymeria περιγράφετε σαν μιγάδα. Είναι η δεύτερη κόρη του Oberyn είναι όμορφη, συναισθηματική αλλά και πολύ δυνατή.
  • Tyene Sand (Rosabell Laurenti Sellers) - Είναι η νεώτερη κόρη του Oberyn, η οποία χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τη γοητεία της για να πάρει αυτό που θέλει μιας και δεν είναι τόσο καλή στη μάχη. Είναι όμως το ίδιο θανάσιμη απλά το όπλο της επιλογής της είναι το δηλητήριο.
  • High Sparrow (Jonathan Pryce) - Είναι ένας ευσεβής αρχηγός θρησκευτικής οργάνωσης που θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια στην επόμενη σεζόν.
  • Yezzan (Enzo Cilenti) - Ένας άθλιος ιδιοκτήτης σκλάβων από τη Meereen.



  Τέλος δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσω αυτό το post από ένα video με τις αστείες σκηνές της τέταρτης σεζόν του "Game of Thrones"... Enjoy!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου