Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Next Season Talk - Part 4: Τα πάντα για την νέα σεζόν του "Hannibal" και τα blooper της δεύτερης σεζόν!(video)



   Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις αστείες σκηνές μια σοβαρής δραματικής σειράς. Να βλέπεις τους ηθοποιούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν το γέλιο τους ή να κάνουν συνέχεια χαζομάρες. Παρακάτω θα δείτε τους πρωταγωνιστές της σειράς να λένε και να κάνουν τα πιο αστεία πράγματα. Μαζί με αυτό το υπέροχο βίντεο όμως σας έχω και όλα τα νέα για την τρίτη σεζόν του "Hannibal" και απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις!Περιέχει πολλά spoilers αν δεν έχετε ολοκληρώσει την δεύτερη σεζόν!


 Πρώτα απ΄ όλα το βίντεο!



   Και τώρα όλα όσα ξέρουμε για την καινούρια σεζόν του "Hannibal":
  • H τρίτη σεζόν της σειράς θα ξεκινήσει ένα χρόνο μετά το φινάλε της δεύτερης και στο τέταρτο επεισόδιο θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη στο ενδιάμεσο. Αυτό το άλμα θα γίνει για να μας κρατήσουν στο σκοτάδι και να μην ξέρουμε σίγουρα ποιος έζησε και ποιος πέθανε. Το πρώτο μισό της σεζόν θα επικεντρωθεί στο κυνήγι του Hannibal και θα μοιάζει σαν "το πιλότο μιας καινούριας σειράς με πρωταγωνιστές τους Mads Mikkelsen και Gillian Anderson".

  • Η κουζίνα της τρίτης σεζόν θα είναι ιταλική, γεγονός που μας δίνει να καταλάβουμε που κατευθύνονται με το αεροπλάνο.

  • Ο  Eddie Izzard (Dr. Abel Gideon) θα επιστρέψει μέσα από flashbacks, όπως και η Kacey Rohl (Abigail Hobbes) "με κάποιο τρόπο".

  • Ο Inspector Pazzi (τον οποίο είχε υποδυθεί ο Giancarlo Giannini στην ταινία του Ridley Scott "Hannibal") θα είναι ένας από τους νέους χαρακτήρες της τρίτης σεζόν όπως και η Lady Murasaki (η "θεία" του Hannibal) η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στο τρίτο επεισόδιο.

  • Η τρίτη σεζόν θα χωριστεί σε δυο κομμάτια για να μπορεί να αποδοθεί αυτό που είχε στο μυαλό του ο Bryan Fuller για την τρίτη και τέταρτη σεζόν. Το πρώτο κομμάτι θα έχει το φινάλε του στα μισά της σεζόν και το δεύτερο θα ολοκληρωθεί με το φινάλε οδηγώντας την ιστορία μας στην επόμενη σεζόν (αν θα υπάρχει). Στο δεύτερο κομμάτι θα δούμε τον Francis Dolarhyde(Red Dragon) και πιο συγκεκριμένα στο όγδοο επεισόδιο. ΑΝ ανανεωθεί η σειρά η ιστορία θα συνεχιστεί και στην επόμενη σεζόν θα δούμε επιτέλους και την...Clarice Starling!

  • Ο Fuller ελπίζει μέχρι τότε να έχει καταφέρει να πάρει τα δικαιώματα από την MGM για να παρουσιάσει τον χαρακτήρα της. Αν δεν τα καταφέρει όμως επειδή θέλει να πει την ιστορία του σωστά θα παρουσιάσει την "Schmarice Schmarling", όπως αστειεύτηκε!

  • Ο αγαπημένος θάνατος του δημιουργού απ' όλες τις σεζόν ήταν αυτός του ανθρώπου τσέλο και συμπλήρωσε ότι η αγαπημένη του σκηνή ήταν αυτή του Michael Pitt, στην οποία έκοβε το πρόσωπό του και το έδινε στα σκυλιά!

  • Αναφέρθηκε επίσης στο ότι θα ήθελε πολύ να κάνει ένα μουσικό επεισόδιο και να είναι όλο γυρισμένο στο μνημονικό παλάτι του Hannibal. Φαντάζεται τον Hannibal λοιπόν να χορεύει σαν ένας άλλος Christopher Walken στο "Weapon of Choice"! 

  • Τέλος χθες σας ανέφερα ότι θα επιστρέψει και ο  Laurence Fishburne για κάποια επεισόδια, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα σε τι μορφή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου