Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Next season talk - Part 3: "Agents of S.H.I.E.L.D.", "American Horror Story:Freak Show", "The Walking Dead", "Homeland", "Louie", "New Girl" και "Hannibal"...



   Τα νέα για τις καινούριες σεζόν των αγαπημένων μας σειρών δεν σταματάνε να ανακοινώνονται καθημερινά! Η πλειοψηφία των παρακάτω νέων θα σας χαροποιήσει εκτός αν είσαστε fans του "Louie"... Ξεκινάμε λοιπόν!


  • Πρώτα απ' όλα έχουμε το "New Girl" στην πρεμιέρα του οποίου θα δούμε την Jessica Biel ως αντίζηλο της Jess. Η Biel θα κάνει μια guest εμφάνιση ως "η πιο σέξι επιστήμονας στον κόσμο" και θα καταλήξει να ανταγωνίζεται για την προσοχή του ίδιου άνδρα που επιθυμεί και η Jess. Jess FTW!

  • Σας έχω την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του "The Walking Dead" και δεν είναι ευχάριστη. Σε αυτήν βλέπουμε τον Daryl χτυπημένο, φιμωμένο και δεμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πεθάνει (γιατί "If Daryl dies we riot") αλλά αυτό δεν θα τους σταματήσει από το να τον βασανίσουν με πολλούς και διάφορους τρόπους.

  • Ανακοινώθηκαν δυο νέα για το "Louie", ένα καλό και ένα όχι τόσο καλό. Το καλό είναι ότι θα έχει ακόμα μια σεζόν πριν ολοκληρώσει τον κύκλο του και το κακό είναι ότι θα αποτελείται μόνο από επτά αντί για δεκατέσσερα επεισόδια. Κάτι είναι κι αυτό!

  • Ο Laurence Fishburne αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα τον δούμε ξανά τελικά στον επόμενο κύκλο του "Hannibal", αλλά όχι σε βασικό ρόλο αλλά μόνο σε λίγα επεισόδια. Μετά το σοκαριστικό τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς δεν ήμασταν σίγουροι ποιος απ'όλους θα επιζήσει και με την ανακοίνωση ότι θα τον δούμε και στη σειρά "Black-ish" του χρόνου η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι είχε πεθάνει. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι ότι και στις δυο σειρές είναι δεύτερος χαρακτήρας πράγμα που του δίνει την δυνατότητα και πάνω απ'όλα το χρόνο να εμφανιστεί και στις δυο!

  • H πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σεζόν του "American Horror Story:Freak Show" είναι γεγονός και είναι τόσο ανατριχιαστική όσο περιμέναμε!

  •      Παρακάτω σας έχω το πρώτο promo της τέταρτης σεζόν του "Homeland" στο οποίο θα δείτε την Carrie να γίνεται πάλι ο παλιός καλός της εαυτός!



  • Τέλος έχουμε ένα νέο χαρακτήρα στη σειρά "Agents of S.H.I.E.L.D." που έρχεται να ταράξει τα νερά! Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιό ρόλο θα υποδυθεί ακριβώς αλλά και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε. Ναι λοιπόν στη δεύτερη σεζόν της σειράς θα δούμε την Lucy Lawless! Οι υποθέσεις ήδη έχουν αρχίσει στα ανάλογα sites και η πιο πιθανή απ'όλες φαίνεται να είναι ότι θα υποδυθεί μια Asgardian...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου