Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Next season talk - Part 2: "Justified", "American Horror Story", "The Walking Dead"



    Αφού μάθαμε τα πάντα για τις επόμενες σεζόν των "True Detective", "Orphan Black" και το "Fargo", ήρθε η ώρα να μάθουμε και τι γίνεται με τους νέους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στις αγαπημένες μας σειρές! Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν από τα παλιά, ποιοι έχουν τελείως διαφορετικούς ρόλους αλλά και ποια είναι τα καινούρια πρόσωπα που θα κάνουν δειλά την εμφάνισή τους!




    Ξεκινάμε με το "American Horror Story" που προσθέτει δυο πολύ ενδιαφέροντες ηθοποιούς στο δυναμικό του, αυτοί θα είναι οι Wes Bentley και Michael Chiklis. Ο πρώτος θα υποδυθεί τον Eddie, έναν βασανιστή από το παρελθόν της Kathy Bates, ο οποίος θα επιστρέψει ζητώντας εκδίκηση. Θα τον δούμε στα δυο special επεισόδια του Halloween τα οποία θα προβληθούν 21 και 28 Οκτωβρίου. Ο Chiklis θα υποδυθεί τον πρώην άντρα της Bates ο οποίος θα είναι παντρεμένος πλέον με τον χαρακτήρα της Angela Bassett. Μαζί με τους δυο καινούριους χαρακτήρες θα δούμε και πάλι τους παλιούς και αγαπημένους Kathy Bates, Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson, Frances Conroy και φυσικά την μαγευτική Angela Bassett. Η καινούρια σεζόν ονομάζεται "Freak Show" και θα είναι γυρισμένη στα 50's στο τελευταίο θίασο με φρικιά της Αμερικής.



       Στη συνέχεια είχαμε κάποια απρόσμενα νέα από τον Neal McDonough, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Robert Quarles*, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε στο "Justified", είναι νεκρός. Απάντησε λοιπόν ότι έχουν μιλήσει με τον δημιουργό της σειράς και ότι ο Quarles είναι ζωντανός και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή. Είναι σε συζητήσεις για να δουν αν θα μπορέσει να εμφανιστεί στην τελευταία σεζόν της σειράς και να σπείρει και πάλι τον πανικό. Μπορώ να υπογράψω κάπου παρακαλώ για να γίνει αυτό σίγουρα;



      Άλλος ένας ηθοποιός από το δυναμικό του "The Wire" έρχεται στο "The Walking Dead". Ο Seth Gilliam θα υποδυθεί τον  Michael Todd ο οποίος περιγράφετε ως άνθρωπος με δυο πλευρές,  από τη μια είναι ευχάριστος και με ιδιαίτερο χιούμορ, από την άλλη όμως βασανίζεται από ένα σκοτεινό μυστικό. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έκαναν όλους όσους έχουν διαβάσει τα comic να λένε πως πρόκειται για τον Father Gabriel...



       Τέλος τα πιο ιδιαίτερα νέα έρχονται από την ξένη σειρά "Criminal Minds" η οποία μπορεί να είναι από "εκείνες τις σειρές που ασχολούνται με ένα έγκλημα ανά επεισόδιο"! Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη που υπάρχει αλλά σίγουρα μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες, επιτέλους έκανε τη σωστή κίνηση και έδιωξε την Jeanne Tripplehorn, της οποία ο χαρακτήρας ήταν ανυπόφορος και τρομερά κακογραμμένος. Τα ιδιαίτερα νέα όμως είναι ότι στη θέση της θα φέρουν την... Jennifer Love Hewitt! Ναι καλά διαβάσατε. Η σεναριογράφος της σειράς πιστεύει ότι θα ταιριάξει απόλυτα στο κλίμα της σειράς και ότι είναι η καλύτερη επιλογή... Νομίζω ότι κάποιος μας κοροϊδεύει αλλά δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι έχει περάσει η πρωταπριλιά!


*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου