Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Θα υπάρχει και ένας Joker σε κάθε επεισόδιο του "Gotham"...




    Πόσο μπορούν να μας δελεάσουν πια για να δούμε τη καινούρια σειρά "Gotham"; Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους με καινούρια teasers και trailers, υπέροχες φωτογραφίες χαρακτήρων, ένα λαμπερότατο cast και τώρα μας βάζουν και γρίφους. Ο δημιουργός της σειράς Bruno Heller ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει και ένας διαφορετικός Joker σε κάθε επεισόδιο!


    Σας μπέρδεψα; Λογικό! Φήμες ακούγονταν από το Μάιο για το αν θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας του Joker ή όχι στην σειρά. Μετά από τόσο καιρό ο Heller αποκάλυψε ότι θα υπάρχει ένας πιθανός Joker σε κάθε ένα επεισόδιο μέχρι να αποκαλυφθεί πραγματικά η ταυτότητά του(πιθανότατα στη δεύτερη σεζόν). Τι σημαίνει αυτό; Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του και θα καταλάβετε. 

   "Σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει και ένας χαρακτήρας που θα μπορούσε μελλοντικά να είναι ο Joker και ο καθένας θα έχει και κάποιο από τα χαρακτηριστικά του. Κρατήστε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά για χαρακτήρες που παίζουν με χαρτιά, είναι κλόουν ή τύπους που χαμογελάνε υπερβολικά μιας και κάποιος από αυτούς θα είναι ο πραγματικός χαρακτήρας."

      Με κάθε νέα ανακοίνωση για τη σειρά ενθουσιάζομαι όλο και περισσότερο! Το μόνο που ελπίζω να μην συμβεί είναι να προσπαθούμε να μαντέψουμε όλη την σεζόν για το ποιος θα είναι και είτε να περιμένουν να δουν ποιόν θέλει το κοινό και να ανακοινώσουν ότι θα είναι αυτός απλά και μόνο για να μας ευχαριστήσουν ή απλά να μην έχει δεύτερη σεζόν η σειρά γιατί δεν θα έχει την αναμενόμενη τηλεθέαση και τελικά να μην μάθουμε ποτέ...

 Αυτό είναι το τελευταίο teaser...



     Η ξένη σειρά "Gotham" θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FΟΧ στις 22/9/14.

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω πως μέχρι τώρα, το έκαναν αρκετά ξεκάθαρο για το ποιος είναι τελικά σε ένα από τα πιο πρόσφατα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή