Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Παρουσίαση: Η πρώτη σειρά των αδερφών Wachowski, είναι γεγονός. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το "Sense 8"...



     Κάποια στιγμή στα τέλη του 2014 ή στις αρχές του 2015 θα έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε τους Wachowski στη μικρή μας οθόνη. Όπως είναι φυσικό η πρώτη τους σειρά θα είναι επιστημονικής φαντασίας και θα έχει ένα τεράστιο cast. Η σειρά θα λέγεται "Sense 8" και θα προβληθεί από το κανάλι Netflix, με τους Wachowski να συνεργάζονται για το σενάριο με τον πολύ γνωστό και αγαπητό από τους fans του sci-fi, J. Michael Straczynski (Thor, Babylon 5, World War Z, The Twilight Zone).

     Στη σειρά λοιπόν θα πρωταγωνιστούν 8 ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι που μετά από μια προσωπική τραγωδία θα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους με τηλεπάθεια ακόμα και αν βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της γης. Καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και γιατί ένας άλλος άνθρωπος στην άκρη της γης μπορεί να νιώσει τα πιο κρυφά τους μυστικά και σκέψεις, θα εμφανιστούν ξαφνικά δυο μυστηριώδεις άνδρες, ένας που θα προσπαθεί να τους ενώσει και ένας που θα προσπαθεί να τους σκοτώσει.

   Η σειρά θα γυριστεί σε πολλά και διάφορα μέρη του κόσμου, κάποια από αυτά είναι τα: Chicago, San Francisco, London, Iceland, Seoul, Mumbai, Berlin, Mexico City και Nairobi. Το cast θα είναι εκπληκτικό και για να είμαι ειλικρινής απ'όλους τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν χαίρομαι περισσότερο που θα ξαναδώ τον Naveen Andrews, καιρός ήταν !

Daryl Hannah


 Naveen Andrews


Freema Agyeman (Doctor Who, Torchwood, The Carrie Diaries)


Tuppence Middleton (Trance, Jupiter Ascending) 


Brian J. Smith (Defiance, Stargate Universe)


Doona Bae (Cloud Atlas, The Host) 


Aml Ameen (Lee Daniels’ The Butler)


Επίσης μαζί τους οι Max Riemelt, Tena Desae, Miguel Silvestri, Terrence Mann, Erendira Ibarra, Alfonso Herrera και Jamie Clayton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου