Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πως θα έπρεπε να είχε τελειώσει η μάχη του 8ου επεισοδίου και άλλα πολλά, όλα για το "Game of Thrones" βεβαίως, βεβαίως!



    Πέντε μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου δεν νομίζω ότι πρέπει να ενημερώνουμε για spoilers... Παρόλ' αυτά όμως για να είμαι καλυμμένη, αν δεν έχετε δει το 8ο επεισόδιο της ξένης σειράς "Game of  Thrones" μην διαβάσετε παρακάτω! Μερικές φορές πρέπει να δίνουμε στον κόσμο αυτό που θέλει... Αυτή την εβδομάδα σειρά έχει η σκηνή της μονομαχίας με τα γεγονότα να έχουν αλλάξει σειρά και μια μικρή, ανεπαίσθητη  αλλαγή στην έκβαση... Ααα, και λίγη Tina Turner φυσικά!


            Για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας , έστω για λίγο! Enjoy...


      Καλά θα ήταν... Αλλά δυστυχώς δεν είμαστε τόσο τυχεροί. Απ' την άλλη όμως, ακόμα και αν δεν θα ξαναδούμε τον Oberyn στη σειρά, δεν μας πειράζει τόσο γιατί μαζί με το χαρακτήρα αγαπήσαμε και τον ηθοποιό και όπως φαίνεται ο Pedro Pascal είναι ένας μικρός θησαυρός. Πρώτα απ' όλα μας το απέδειξε με την αντίδραση του μετά το επεισόδιο με ένα μικρό αλλά πολύ πετυχημένο tweet...


                                     ...και ένα δεύτερο ακόμα πιο ειρωνικό...


    Εκτός όμως από την αστεία του πλευρά στο twitter έχουμε τη χαρά να βλέπουμε και όλες τις selfies που ανεβάζει στο δικό του λογαριασμό στο instagram αλλά και σε αυτό της Lena Headey (Cersei), με την οποία είναι πολύ καλοί φίλοι.









    Μια από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η ηθοποιός με τον Pascal πριν δυο μήνες περίπου ήταν ένα πολύ μεγάλο spoiler για το τελευταίο επεισόδιο. Δείτε την και θα καταλάβετε!

Ouch!
    Τέλος, σας έχω ακόμα έναν λόγο να αγαπήσετε τον Pedro Pascal! Στο παρακάτω βίντεο χρησιμοποιεί όλη του την φαντασία για να απαντήσει στην ερώτηση, πως θα είναι η κηδεία του Oberyn Martell... Περιέχει ελέφαντες, dj και τους Lannisters φυσικά!



                                                                BONUS!

   Δείτε τον Peter Dinklage στα νεανικά του χρόνια! Μεγάλη αγάπη!



1 σχόλιο:

  1. θα μου επιτρεψεις Teddy......Το μυστικο για μια επιτυχημενη σειρα δεν ειναι μονο η θεματολογια του αλλα και οι καταλληλοι ηθοποιοι που την πλαισιωνουν....To GoT την θεωρω σειρα οροσημο γιατι καταφερε αυτο που μονο λιγες σειρες πετυχαν...δηλ την εξαιρετικη αξιοποιηση αγνωστων και γνωστων ηθοποιων στους καταλληλους ρολους και την μοναδικη ιδανικη χημεια μεταξυ τους και τα διαμαντακια ερμηνειες τους!!....Υπαρχουν πολλα απειρα παραδειγματα με πετυχημενους ρολους και μοναδικες ερμηνειες που τα λατρεψαμε μεχρι τελικης πτωσεως!!! [ Καλα πως τα καταφερνουν και βρισκουν τους καταλληλους και να ειναι οντως κομμενοι και ραμμενοι στους ρολους τους??!!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή