Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η αφανής ηρωίδα του "Orphan Black"...




   Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "Orphan Black" είναι η ηθοποιός Tatiana Maslany! Έχει την μοναδική ικανότητα να αλλάζει απόλυτα για να μπορεί να υποδυθεί τέσσερις (και μερικές φορές περισσότερους) βασικούς χαρακτήρες, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι είναι η ίδια. Είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι "παίζει" απέναντι στον εαυτό της.

   Το πως όμως το καταφέρνει αυτό είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Αντί να προσλάβουν μια κοπέλα που της μοιάζει να στέκεται απλά απέναντί της και να μην φαίνεται σχεδόν ποτέ ολόκληρη, όπως κάνουν σε διάφορες άλλες ταινίες ή σειρές με δίδυμους χαρακτήρες, προσέλαβαν μια ηθοποιό που μπορεί να υποδυθεί και αυτή τους ρόλους. Στην ουσία η Kathryn Alexandre είναι η γυναίκα πίσω από τις υπόλοιπες... γυναίκες!



   Το κακό βέβαια δεν είναι ότι η Maslany παίρνει όλα τα εύσημα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει, αλλά το ότι η Alexandre δεν αναφέρεται ποτέ στα άρθρα που γράφονται για τη σειρά.




    Τα καλά νέα είναι ότι το πρόσωπο της θα φανεί στο ένατο επεισόδιο αυτής της σεζόν. Το παραπάνω βίντεο δείχνει πόσο προσεγμένη είναι η σειρά και πόσο πολύ έχουν σκεφτεί κάθε λεπτομέρεια. Αν δεν έχετε ξεκινήσει να την παρακολουθείτε, τώρα είναι η ώρα! 
   Τέλος ζητώ ταπεινά συγνώμη αν σας χάλασα την φαντασίωση ότι υπάρχουν πέντε διαφορετικές γυναίκες που μοιάζουν ακριβώς στην Maslany εκεί έξω... Το ξέρω είναι μεγάλη η απογοήτευση!

                                                   BONUS TIME!


   H Tatiana Maslany δεν είναι η μόνη που αλλάζει τελείως την προφορά της για να υποδυθεί τους άλλους χαρακτήρες στην σειρά. Το ίδιο κάνει και ο Jordan Gavaris, ο οποίος υποδύεται τον Felix. Αν δεν με πιστεύετε ότι η σειρά αυτή έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τους ηθοποιούς της δείτε τα δυο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ!


                                ...και τώρα η προφορά του στη σειρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου