Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Παρουσίαση: Το πρώτο trailer και το cast του πολυαναμενόμενου "The Strain" !



     Ναι, ξέρω τι θα μου πείτε... Και άλλοι βρικόλακες; Ναι αγαπητοί μου, ακόμα μια σειρά με βρικόλακες, που όμως δεν μοιάζουν καθόλου με αυτούς που έχουμε συνηθίσει. Δεν είναι όμορφα κολεγιόπαιδα, ούτε έχουν καλούς τρόπους και πάνω απ' όλα δεν είναι καθόλου γοητευτικοί. Είναι κάτι το διαφορετικό, παράσιτα που καταλαμβάνουν έναν άνθρωπο και το μόνο που απομένει είναι η λαχτάρα για αίμα. Σε 47 μέρες (!) θα εισβάλλουν στο σαλόνι μας και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να προετοιμαστούμε. Παρακάτω σας έχω το ολοκαίνουργο trailer του "The Strain", την υπόθεση (για να σας φρεσκάρω λίγο την μνήμη) και φυσικά το ολοκληρωμένο cast της σειράς!


                                                    Το trailer...

      Επιτέλους λοιπόν έχουμε το πρώτο trailer για την ξένη σειρά "The Strain" και ευτυχώς δεν μας απογοητεύει ούτε στο ελάχιστο! 


                                                  H υπόθεση...

    Όταν ένα αεροπλάνο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο JFK με σφραγισμένες πόρτες και χωρίς φώτα, ο επιδημιολόγος Dr. Ephraim Goodweather, στέλνετε για να ερευνήσει το τι έχει συμβεί. Μέσα βρίσκει 200 πτώματα και 4 επιζώντες. Όταν όμως τα πτώματα αρχίζουν να εξαφανίζονται από το νεκροτομείο, ο επιδημιολόγος και μια μικρή ομάδα μάχονται όχι μόνο για να σώσουν τους αγαπημένους τους αλλά και ολόκληρη την πόλη από μια αρχαία απειλή για την ανθρωπότητα. Με μια λέξη βρικόλακες!!!

                                                    Το cast... 


  Corey Stoll ως Dr. Ephraim Goodweather, επικεφαλής του CDC.  Εκείνος και η ομάδα του καλούνται να ερευνήσουν μια μυστηριώδη ιογενή επιδημία με χαρακτηριστικά του βαμπιρισμού.


  David Bradley ως Professor Abraham Setrakian, ένας επιζών του Ολοκαυτώματος, ο οποίος πια είναι ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου και είναι πιθανό να έχει απαντήσεις για το ξέσπασμα.



      Mía Maestro ως Dr. Nora Martinez, μια ευαίσθητη βιοχημικός που αναγκάζεται να γίνει ατρόμητη πολεμίστρια για να επιβιώσει από το ξέσπασμα.


       Sean Astin ως Jim Kent, ένας διαχειριστής του CDC ο οποίος δουλεύει μαζί με τους Goodweather και Martinez για να διαλευκάνουν τι προκάλεσε το ξέσπασμα.


       Kevin Durand ως Vasiliy Fet, ένας μοναχικός πρώην εξολοθρευτής ποντικιών, που θα αναλάβει και αυτός δράση στη μάχη κατά των βαμπίρ.


        Jonathan Hyde ως Eldritch Palme, ένας ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος που θέλει όσο τίποτα να βρει το μυστικό για την αιώνια ζωή.

  Μαζί τους θα δούμε και τους : Ben Hyland (o γιος του Dr. Ephraim Goodweather)Richard Sammel (ένας μυστηριώδης άνθρωπος από το παρελθόν του Setrakian)Javier Botet (ένα από τα βαμπίρ), Miguel Gomez (ένας νεαρός που μόλις έχει αποφυλακιστεί), Natalie Brown (η πρώην γυναίκα του Dr. Ephraim Goodweather)Jack Kesy (ένας εθισμένος σε ουσίες rock star), Robert Maillet (The Master), Francis Capra (ένας μικροαπατεώνας), Roger Cross (ο γιατρός και επικεφαλής της ασφάλειας του Palmer), Leslie Hope (μια από τους λίγους που επέζησαν το ξέσπασμα), Regina King (η manager του rock star)Melanie Merkosky (η γυναίκα του Jim Kent) και τον Drew Nelson σε μικρότερους ρόλους.

                                                   Bonus!
                                 (φωτογραφίες από τα γυρίσματα)




        Η σειρά "The Strain" θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FX στις 13 Ιουλίου!

1 σχόλιο: