Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα νέα της εβδομάδας!



    Τα νέα της εβδομάδας είναι πολλά και έχουν αρκετό ενδιαφέρον! Έχουμε καινούρια trailer, ανακοινώσεις για ενδιαφέρουσες νέες σειρές στα σκαριά, ένα ιδιαίτερο guest star και φυσικά τις ημερομηνίες για τις καλοκαιρινές πρεμιέρες του καναλιού FX. Ναι είναι το κανάλι που θα προβάλει το "The Strain" βεβαίως, βεβαίως...


   - Ξεκινάμε λοιπόν με trailers, το πρώτο είναι για το αγαπημένο μας "True Blood". Όπως συνήθως, περιέχει όλα τα γνωστά στοιχεία, αίμα, βία και σεξ συνδυάζοντας το βίαιο παρόν με το πιο ήρεμο παρελθόν των χαρακτήρων μας. Όπως φαίνεται η έβδομη και τελευταία σεζόν που κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο! Αν και είναι το δεύτερο trailer ακόμα δεν υπάρχει καμία εικόνα του Eric Northman... Για να σας καθησυχάσω λίγο πάντως, οι δημιουργοί της σειράς ανακοίνωσαν ότι θα τον δούμε και φέτος τον Alexander Skarsgård...


   - Το δεύτερο trailer είναι για την ακρίβεια teaser αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του! Είναι από την πολυαναμενόμενη νέα δραματική σειρά του Damon Lindelof και του Tom Perrotta, "The Leftovers". Εnjoy!


   - Η ενδιαφέρουσα νέα σειρά που μου τράβηξε το ενδιαφέρον θα είναι βασισμένη σε μια παλιότερη ταινία και ο τίτλος αυτής "The Omen". Ναι, είναι αλήθεια! Για μένα προσωπικά, έχοντας δει την ταινία πολύ μικρή μου έχει μείνει αξέχαστη. Μερικές σκηνές είναι σίγουρο ότι δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Το δεύτερο καλό είναι ότι θα έχει ως εκτελεστικό παραγωγό τον Glen Mazzara του "The Walking Dead". Τέλος, θα εστιάσει στη ζωή του "Damien" (έτσι θα είναι και ο τίτλος του) και στα χρόνια της εφηβεία του, στα οποία θα τον στοιχειώνει το παρελθόν του και θα πρέπει να αντιμετωπίσει μακάβρια γεγονότα αλλά και το γεγονός ότι...εμμμ... είναι ο Αντίχριστος!


   - Γνωρίζατε ότι το "Under The Dome" πέρυσι ήταν η νέα σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση (εκτός καλωδιακής); Γι' αυτό ο, δημιουργός της σειράς, Stephen King θα κάνει ένα δωράκι στους φανατικούς της σειράς και θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου!

      - Τέλος το κανάλι FX ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τις πρεμιέρες όλων των καινούριων αλλά και των παλιών καλοκαιρινών σειρών του. Στις 24 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα το "The Tyrant" με πρωταγωνιστή τον Adam Rayner. Θα είναι ο γιος ενός δικτάτορα μιας χώρας κατεστραμμένης από τον πόλεμο, ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από μια εξορία 20 χρόνων που ο ίδιος είχε επιβάλλει στον εαυτό του.


    Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της κωμωδίας "Wilfred" θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου και η δεύτερη σεζόν του "The Bridge" στις 9 Ιουλίου.  Στις 17 Ιουλίου θα δούμε δυο νέες κωμικές σειρές την μια μετά την άλλη, πρώτα το "Married" και ακριβώς μετά το "You're the worst". Τέλος μέσα στον Ιούλιο θα κάνει πρεμιέρα η πολυσυζητημένη σειρά του Guillermo del Toro "The Strain". Έχω αναφερθεί ξανά στη σειρά στο αφιέρωμα για τις 21 πιο πολυαναμενόμενη σειρές για το 2014 και όχι άδικα! Απολαύστε όλα τα teasers μαζεμένα μιας και δεν υπάρχει ακόμα trailer!


2 σχόλια:

  1. Τα teasers είναι εκτός λειτουργίας...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανε restart το explorer ...και ξανα ελα...εμενα παιζει κανονικα...

      Διαγραφή