Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πρεμιέρες Μαΐου, τι δεν πρέπει να χάσετε!




   Καλό μήνα σε όλους! Ελπίζω να καταφέρατε να πιάσετε το Μάη... Σίγουρα οι περισσότεροι είσαστε έξω αυτή τη στιγμή και απολαμβάνετε τον υπέροχο καιρό ήρεμοι γνωρίζοντας ότι εμείς εδώ στο Are you series...? φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα. Όπως κάθε μήνα σας έχουμε συγκεντρώσει τις πιο σημαντικές πρεμιέρες νέων και παλιότερων σειρών για να μην χάνετε καθόλου χρόνο, ψάχνοντας για τις ημερομηνίες και τα trailers (τα οποία βρίσκονται στους τίτλους των σειρών)!
     

      5 Μαΐου

  • "24:Live another day" - Μετά από πολύ καιρό επιστρέφει η σειρά που μας είχε κρατήσει με κομμένη την ανάσα (για τις πρώτες σεζόν τουλάχιστον) σε νέα τοποθεσία, το Λονδίνο. Οι συνήθεις ύποπτοι επιστρέφουν με επικεφαλής τον Kiefer Sutherland φυσικά και τους Mary Lynn Rajskub, Kim Raver και William Devane. Μαζί τους θα δούμε τους Judy Davis, Tate Donovan, Stephen Fry και την Yvonne Strahovski. Η σειρά θα έχει συνολικά 12 επεισόδια.
  • "Louie" - O αγαπημένος μας κωμικός επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν της σειράς, με νέες περιπέτειες και φυσικά νέες "κατακτήσεις"...

      10 Μαΐου
  • "In the flesh" - Πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν για την εκπληκτική σειρά που μας έδειξε τι συμβαίνει όταν βρεθεί θεραπεία για τα ζόμπι. Υπάρχει κάτι μετά για όλους αυτούς που θεραπεύτηκαν; Μια εκπληκτική μίνι σειρά που πρέπει να δείτε!

      11 Μαΐου
  •  "Rosemary's Baby" - Η σειρά θα είναι βασισμένη στη νουβέλα του 1967 (η οποία ήδη έχει γίνει εκπληκτική ταινία από το Roman Polanski) και θα πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Patrick J. Adams και Jason Isaacs. Η μίνι σειρά θα προβληθεί σε δύο μέρη, τα οποία θα είναι δίωρα.

      22 Μαΐου
  •  "Gang related"  - Νέα αστυνομική σειρά από το κανάλι FOX που επικεντρώνετε σε μια ειδική ομάδα που έχει ειδικότητα στις συμμορίες. Αυτό που ίσως καταφέρει να την βγάλει από το σωρό των πολλών άλλων παρόμοιων σειρών είναι ότι χρησιμοποιεί το κλισέ του μυστικού αστυνομικού αντίθετα. Αυτή τη φορά έχουμε ένα μέρος της συμμορίας να υποδύεται ένας αστυνομικό. Πρωταγωνιστούν οι Ramon Rodriguez, Terry O'Quinn και ο RZA.

      27 Μαΐου
  •  "The night shift" - Αν είσαστε λάτρεις των σειρών με τα νοσοκομεία και ψάχνετε να γεμίσετε το κενό που θα αφήσει το "Grey's Anatomy", τώρα το καλοκαίρι, τότε θα την λατρέψετε. Η σειρά έχει ίσα κομμάτια δράματος, όμορφων γιατρών και των σχέσεων που αναπτύσσονται μεταξύ τους, ιατρικών όρων και φυσικά μικρά διαλείμματα γέλιου γιατί πόσο δράμα να αντέξει ένας άνθρωπος. 

      29 Μαΐου
  •   "Undateable" - H σειρά επικεντρώνεται στις περιπέτειες μιας παρέας 20άριδων, όπως κάθε καλό sitcom που σέβεται τον εαυτό του! Παραγωγός της σειράς είναι ο Bill Lawrence (Scrubs) και πρωταγωνιστούν οι Chris D'Elia, Brent Morin και Ron Funches.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου