Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Έρχεται το "Gotham"! Δείτε πρώτοι το trailer και μάθετε ότι χρειάζεται να ξέρετε για την καινούρια σειρά του καναλιού FOX!




   Θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ήμουν πολύ μεγάλη fan του Batman πριν ο Christopher Nolan  τον πιάσει στα χέρια του. Ακόμα και τότε όμως κάτι μου έλλειπε. Οι μικρότεροι χαρακτήρες ποτέ δεν είχαν το χρόνο ούτε το χώρο να μας πουν και αυτοί την ιστορία τους σε βάθος. Το "Gotham" έρχεται να το αλλάξει αυτό! Επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πώς ξεκίνησαν πολλοί από τους ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους "κακούς" που ο Batman αντιμετώπισε σε μεγαλύτερη ηλικία! Αλλά και την ιστορία του James Gordon και το πως αναπτύχθηκε η σχέση μεταξύ των δύο αυτών χαρακτήρων.

            Ας ξεκινήσουμε με την πλοκή, για να μπείτε σιγά σιγά στο κλίμα! 
  Ένας νέος αστυνομικός που μόλις έχει προσληφθεί στο Gotham City Police Department, ο ντετέκτιβ James Gordon, συνεργάζεται με τον Harveey Bullock για να λύσουν ένα από τα πιο σημαντικά εγκλήματα του Gotham, τη δολοφονία των Thomas και Martha Wayne. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του ο Gordon θα γνωρίσει το γιο τους, τον Bruce, ο οποίος πλέον βρίσκεται υπό την φροντίδα του buttler της οικογενείας, του Alfred, o οποίος θα παρακινήσει περισσότερο τον Gordon να βρει τον δολοφόνο. Στο δρόμο του Gordon θα βρεθεί η Fish Mooney, μια αδίστακτη αρχηγός συμμορίας και πολλοί από τους μελλοντικούς "κακούς" του Gotham, όπως οι Selina Kyle και ο Oswald Cobblepot. Στην πορεία, ο Gordon θα αναγκαστεί να δημιουργήσει μαι ιδιαίτερη φιλία με τον Bruce, η οποία θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της ζωής του αγοριού από ένα αβοήθητο παιδί στον τιμωρό του Gotham, τον "Dark Knight".
    Σας ακούγεται καλό; Εμένα με έχει ενθουσιάσει. Δεν σας έχω πείσει ακόμα; Τότε θα πρέπει να σας παρουσιάσω το βασικό cast!


  Ben McKenzie(James Gordon), Donal Logue(Harvey Bullock), Robin Lord Taylor(Oswald Cobblepot aka The Penguin), Zabryna Guevara(Captain Essen, το αφεντικό του Gordon), Sean Pertwee(Alfred Pennyworth), Erin Richards(Barbara Kean, η αρραβωνιαστικιά του Gordon).

    Ω, ναι! Είναι εντυπωσιακοί. Θα αφήσω την ηθοποιό που υποδύεται την Fish Mooney για το τέλος, αφού θα έχετε παρακολουθήσει το extended trailer...



               Είναι η Jada Pinkett Smith και όπως πάντα φαίνεται απολαυστική!



      Θα σας κρατάω ενήμερους για τη σειρά και φυσικά για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα μιας και το κανάλι FOX δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα επίσημα...

2 σχόλια:

  1. το θέμα είναι αν ξέρουμε αν κάποιο ελληνικό (προφανώς συνδρομητικό) κανάλι θα την αγοράσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζω κάτι σχετικό, αλλά με την διαφήμιση που του γίνεται από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η σειρά, είναι πολύ πιθανό να πάει καλά και κάποια στιγμή να το δούμε και στο κανάλι NOVA. Αλλά μέχρι τότε...

      Διαγραφή