Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Παρουσίαση: Το πρώτο trailer και όλο το cast της πολυαναμενόμενης σειράς " The Leftovers"



  Το πρώτο trailer της σειράς "The Leftovers" είναι εδώ και μας κάνει να θέλουμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο αυτή τη στιγμή. Προσωπικά δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά μου τράβηξε το ενδιαφέρον πριν από πολλούς μήνες (γι' αυτό και το είχα προσθέσει στο post με τις 21 σειρές που περιμένουμε το 2014) που είχαν ανακοινωθεί πρώτα απ'όλα το όνομα του δημιουργού, δύο - τρία ονόματα από το cast και η υπόθεση φυσικά.


    Η νέα σειρά του Damon Lindelof λοιπόν (Lost, Cowboys and Aliens, Prometheus) θα είναι βασισμένη στη ομώνυμη νουβέλα του 2001, από τον Tom Perrotta. Βλέπουμε τι συμβαίνει μετά από μια παγκόσμια αναρπαγή (Global Rapture like event) που μπορεί να έχει και βιβλική σημασία (δεν ξέρουμε ακόμη), και όσους έμειναν πίσω να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει και τι θα κάνουν μετά. Το σημαντικό είναι ότι μαζί με τον Lindelof λόγο σε ότι και αν γίνεται θα έχει και ο συγγραφέας του βιβλίου. Το cast είναι ονειρικό και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Υπερβάλλω; Δεν νομίζω...


     Justin Theroux ως Kevin Garvey, είναι αρχηγός της αστυνομία και πατέρας δυο παιδιών που προσπαθεί να μην τρελαθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω του.


      Christopher Eccleston ως Matt Jamison, είναι πρώην κήρυκας και πλέον έχει τη δική του εφημερίδα.


   Amy Brenneman ως Laurie Garvey, είναι η γυναίκα του Kevin η οποία παράτησε όλη τη ζωή της για να μπει σε μια περίεργη αίρεση.


      Michael Gaston ως Dean, είναι ένας άντρας που έχει αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα αντιμετωπίζει με το δικό του τρόπο, συχνά με βια.


  Liv Tyler ως Meg, μια γυναίκα που ετοιμάζεται να παντρευτεί και γίνεται στόχος μιας αίρεσης.


   Carrie Coon ως Nora Durst, μια σύζυγος και μητέρα που ξαφνικά τα χάνει όλα και μένει ολομόναχη.


Ann Dowd ως Patti Levin, η αρχηγός του τοπικού κινήματος Guilty Remnant.





   Charlie Carver και Max Carver ως Scott και Adam Frost, δυο δίδυμοι αδερφοί που θα καταφέρουν, με τη θετική τους συμπεριφορά να αλλάξουν πολλές άσχημες καταστάσεις.


Margaret Qualley ως Jill Garvey, η κόρη του Kevin.


     Chris Zylka ως Tom Garvey, ο γιος του Kevin ο οποίος παράτησε το πανεπιστήμιο για να ακολουθήσει ένας πολύ περίεργο guru.

     Συγκινηθήκατε; Όχι ακόμα; Δείτε και το trailer και τα λέμε σε λίγο!


    Η σειρά θα παιχτεί στο κανάλι HBO και θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου