Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πρεμιέρες Απριλίου! Τι δεν πρέπει να χάσετε...


Game of Thrones

    Όλες οι πρεμιέρες του Απριλίου συγκεντρωμένες σε ένα post! 


1 Απριλίου

"The Mindy Project" : Επιτέλους επιστρέφει μετά από τόσο καιρό και θα προβληθούν δυο επεισόδια συνεχόμενα!

4 Απριλίου

"Continuum" : Κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της Καναδική σειρά επιστημονικής φαντασίας. 

6 Απριλίου

"Game of Thrones" : Επιτεεεεεεέλους! 

"Turn" : Ένα καινούριο ιστορικό δράμα, με πρωταγωνιστή τον Jamie Bell, βασισμένο στο βιβλίο του Alexander Rose, "Washington's Spies". 

"Veep" : Πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της απολαυστικής κωμωδίας.

9 Απριλίου

"Deadbeat" : Μια καινούρια κωμωδία που θα ασχολείται με το υπερφυσικό, με πρωταγωνιστή τον Tyler Labine, ο οποίος θα είναι μέντιουμ!

13 Απριλίου

"Californication" : Η έβδομη και τελευταία σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς.

"Mad Men" : Πρεμιέρα για την έβδομη σεζόν της σειράς που θα χωριστεί σε δυο κομμάτια(14 επεισόδια). Το πρώτο θα το δούμε φέτος και το δεύτερο του χρόνου.

"Nurse Jackie" : Η σειρά είναι προσωπική μου αδυναμία! Μπαίνει αισίως στον έκτο κύκλο!

"The Bletchley Circle" : Πρεμιέρα δεύτερου κύκλου.

15 Απριλίου

"Awkward" : Πρεμιέρα για την τέταρτη σεζόν.

"Fargo" : Έχω ξαναμιλήσει για τη σειρά. Την περιμένω με αγωνία. Θα έχει 10 επεισόδια και δεν θα είναι βασισμένη απόλυτα στην γνωστή ταινία αλλά θα έχει το ίδιο στύλ. Οι αδερφοί Coen θα είναι παραγωγοί και μέχρι στιγμής ξέρουμε πως θα υπάρχει μια σεζόν. Σε περίπτωση δεύτερης σεζόν θα δούμε μια τελείως διαφορετική ιστορία και άλλο cast. Θα πρωταγωνιστούν οι Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Kate Walsh, Colin Hanks, Oliver Platt και Glenn Howerton και όλα δείχνουν ότι θα είναι εκπληκτική!

19 Απριλίου

"Orphan Black" : Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν αυτής της εκπληκτικής σειράς! Το μόνο μου άγχος είναι αν θα καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον μας τόσο ψηλά όσο και στον πρώτο κύκλο.

20 Απριλίου

"Salem" : Η πρώτη σειρά του καναλιού WGN, την είχα παρουσιάσει σε παλιότερο post.

22 Απριλίου 

"Faking it" : Αν σας αρέσουν οι σειρές του MTV , είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψετε. Πρωταγωνιστούν δυο νεαρά κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίσουν από τους συμμαθητές/ριες τους και αποφασίσουν να πουν ότι είναι ομοφυλόφιλες για να βρουν περισσότερα αγόρια. Έλεος...

24 Απριλίου

"Bad Teacher" : O Ari Graynor θα έχει το ρόλο που είχε η Cameron Diaz στην ταινία και μαζί του θα δούμε τους Sara Gilbert, Ryan Hansen, David Alan Grier, Kristin Davis και Sara Rodier.

"Black Box" : Ακόμα μια ιατρική σειρά(!), με πρωταγωνίστρια μια εκπληκτική διπολική νευρολόγο που δουλεύει σε ένα εργαστήριο τελευταίας τεχνολογίας.

"Moone Boy" : Πρεμιέρα για την τρίτη σεζόν.

29 Απριλίου

"Playing House" : Δυο πολύ καλές φίλες (οι οποίες είναι λίγο τρελές) αποφασίζουν να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί! Ακούγεται ενδιαφέρον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου