Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πρεμιέρες Μαρτίου! Τι δεν πρέπει να χάσετε...


From dusk till dawn tv series

       Μπορεί το καλοκαίρι να πλησιάζει σιγά σιγά και τα παλιότερα χρόνια αυτό να σήμαινε ότι οι περισσότερες σειρές έφταναν στο τέλος και ερχόταν όλο και πιο κοντά ο καιρός της ξηρασίας στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πια! Κάθε μήνα έχουμε σίγουρα κάποιες πρεμιέρες καινούριων σειρών άλλους μήνες περισσότερες και άλλους λιγότερες! Μπήκε λοιπόν και ο βροχερός Μάρτιος και φέρνει μαζί του μια πολύ καλή σοδειά από καινούριες αλλά και παλιότερες σειρές που επιστρέφουν επιτέλους μετά από καιρό...


3 Μαρτίου

  • "Bates Motel" - Μετά από μια πολύ δυνατή πρώτη σεζόν, η σειρά επιστρέφει με δύο νέα πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά, τους Michael Vartan ("Alias") and Kenny Johnson ("The Shield"). Αλλά και μια νέα live εκπομπή μετά ακριβώς από κάθε νέο επεισόδιο με τίτλο "Bates Motel: After Hours", που θα περιέχει αναλύσεις, συνεντεύξεις και στοιχεία από τη σειρά!
  • "Those who kill" - Αν και πολλοί από σας είμαι σίγουρη ότι είδατε το καινούριο επεισόδιο, το οποίο είχε προγραμματιστεί να βγει στις 3/3, εγώ δεν θα νοιαστώ και θα το παρουσιάσω στην κανονική του ημερομηνία, γιατί δεν κατεβάζω ποτέ παράνομα σειρές... Απαπα! Αυτό το αστυνομικό θρίλερ είναι βασισμένο σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά από τη Δανία και θα πρωταγωνιστούν οι Chloe Sevigny και James D'Arcy.


6 Μαρτίου

  • "Sirens" - Μια καινούρια κωμωδία η οποία ακολουθεί τρεις τραυματιοφορείς στα κωμικοτραγικά γεγονότα της δουλειάς τους. Παραγωγός θα είναι ο Denis Leary και αν κρίνουμε από την τελευταία σκηνή του trailer η σειρά έχει προοπτικές!
  • "Suits" - Επιστρέφει μετά από τόοοοσους μήνες παύσης!


9 Μαρτίου

  • "Resurrection" - Η αμερικανική εκδοχή του εκπληκτικού "Les revenant". Είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ στο οποίο άνθρωποι που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια επιστρέφουν στην μικρή τους πόλη, χωρίς να θυμούνται τι τους συνέβη και χωρίς να έχουν γεράσει ούτε μέρα. Η γαλλική σειρά με είχε μαγέψει και πιστεύω ότι αυτή η εκδοχή θα αποτύχει γιατί θα κάνει το κλασσικό λάθος, να προσπαθήσει να τα εξηγήσει όλα με λεπτομέρειες...


10 Μαρτίου

  • "Believe" - Την σειρά σας την είχα παρουσιάσει και παλιότερα σαν μια απ' τις πολλές που περιμένω με αγωνία το 2014! Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι αυτό το sci-fi θρίλερ θα έχει σαν δημιουργό και σκηνοθέτη τον Alfonso Cuarón (Gravity) και παραγωγό τον J.J. Abrams...


11 Μαρτίου

  • "From dusk till dawn" - Η σειρά θα είναι βασισμένη στην cult πλέον ταινία, αλλά... το trailer δεν με πείθει ιδιαίτερα...


16 Μαρτίου 



19 Μαρτίου

  • "The 100" - 97 χρόνια μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο, που κατέστρεψε τη γη, το μοναδικό διαστημόπλοιο, στο οποίο ζουν άνθρωποι, στέλνει πίσω στη γη 100 ανήλικους εγκληματίες για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται, μήπως καταφέρουν να επιστρέψουν και όλοι οι υπόλοιποι. Πρωταγωνιστούν οι Eliza Taylor, Henry Ian Cusick, Paige Turco. Είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο.


22 Μαρτίου

  • "Da Vinci's Demons" - Ντανταν Ντανταν... Πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. χμμ...


27 Μαρτίου

  • "Surviving Jack" - Μια μίξη από 90's νοσταλγία, οικογενειακή κωμωδία, ο σκληρός Christopher Melony και... Κάτι μπορεί να καταφέρει αυτή η καινούρια κωμωδιούλα αν καταφέρει να μείνει φρέσκια και ελαφριά σε όλη της τη διάρκεια.


31 Μαρτίου

  • "Friends With Better Lives" - Άλλη μια σειρά, με άλλη μια παρέα 6 φίλων(φυσικά) που κάνουν ο ένας την ζωή του άλλου κόλαση αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αγαπιούνται... Τουλάχιστον θα παίζει ο James Van Der Beek. Το λέω χωρίς να ντρέπομαι, ήταν το καλύτερο κομμάτι του "Don't trust the bitch in apartment 23" και μου είχε λείψει!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου