Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Πρεμιέρες Φεβρουαρίου! Τι δεν πρέπει να χάσετε!



             Αφού έγινε η αρχή από το post του Ιανουαρίου με όλες τις ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των ξένων σειρών, φυσικό ήταν να γράψουμε και ένα post για το Φεβρουάριο. Όχι μόνο για σας αλλά και για μας! Παρακάτω θα βρείτε όλες τις σημαντικές σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο ή που θα συνεχίσουν μετά την παύση των γιορτών(ναι υπάρχουν και αυτές που έκαναν διάλειμμα δύο μηνών τουλάχιστον). Αν θέλετε να δείτε τα trailers/promos/previews, απλά πατήστε τον τίτλο της σειράς!
   
Φεβρουαρίου


  • "The Walking Dead"- Επιτέλους επιστρέφει ο Rick και η παρέα του! Δυο μήνες ήταν αρκετοί για να μας δημιουργηθεί τρομακτικό στερητικό σύνδρομο! Don't look back...

14 Φεβρουαρίου

  • "House of Cards"- H γρήγορη άνοδος του Frank στα ύψη της εξουσίας σημαίνει μεγάλες αλλαγές τόσο για τον ίδιο όσο και για την Claire, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί ισχυρούς εχθρούς και αυξάνει την πιθανότητα ότι θα εκτεθούν τα σκοτεινά μυστικά του... Έρχεται με μεγάλη φόρα η δεύτερη σεζόν!

17 Φεβρουαρίου
  • "Star Crossed"- Σε ένα μέλλον που μοιάζει βγαλμένο από την ταινία "District 9", εξωγήινοι έρχονται στη γη για να βρουν καταφύγιο από τον πλανήτη τους μόνο και μόνο για να δεχτούν το μίσος και το ρατσισμό των κατοίκων της γης. Ένα γήινο κορίτσι όμως θα ερωτευθεί ένα εξωγήινο αγόρι που θα ξεκινήσει να πηγαίνει στο σχολείο της... Τελειώνοντας την πρόταση μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό το τραγούδι... 

25 Φεβρουαρίου


  • "About a Boy"- Η σειρά θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Nick Hornby, που παλιότερα είχε γίνει και ταινία με πρωταγωνιστή τον Hugh Grant! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά θα έχει ο David Walton και μαζί του θα δούμε την Minnie Driver και τον Benjamin Stockham!

26 Φεβρουαρίου


  • "The Americans"- Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της εκπληκτικής κατασκοπευτικής σειράς!
  • "Mixology"- Η καινούρια αυτή κωμική σειρά θα αποτελείται από μόλις 13 επεισόδια. Τι το ιδιαίτερο έχει; Όλη η σεζόν θα διαδραματιστεί σε ένα και μοναδικό βράδυ, στο club "Mix"... Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!

27 Φεβρουαρίου

  • "Vikings"- Εκεί που λέγαμε, θα έχει δε θα έχει δεύτερη σεζόν αυτή η άκρως εθιστική σειρά, ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας! Λίγο έμεινε υπομονή! Δείτε το preview και μείνετε με το στόμα ανοιχτό!
  • "The Red Road"-O σερίφης Harold Jensen(Martin Henderson), ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, μετά από μια συγκάλυψη που αφορούσε την πρώην αλκοολική σύζυγό του, σύντομα καταλήγει να συνεργάζεται με ένα επικίνδυνο μέλος της ινδιάνικης φυλής Ramapo Mountain, η οποία ζει σε μια περιοχή που συνορεύει με τη Νέα Υόρκη και το New Jersey. Η πρώτη σεζόν θα έχει 6 μονόωρα επεισόδια. Δηλαδή 6 ώρες Jason Momoa (ο Kal Drogo από το "Game of Thrones"), κυρίες μου τι άλλο μπορεί να θέλουμε!

28 Φεβρουαρίου

  • "Hannibal"- Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα σεζόν γεμάτη με τον πιο καλοντυμένο, αρτιστίκ και κουλτουριάρη κανίβαλο...όλων των εποχών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου