Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο Luke Grimes δεν θα παίξει στην 7η και τελευταία σεζόν του "True Blood"...




        Τα νέα είναι κακά για τους fans του Luke Grimes, μιας και όπως ανακοινώθηκε δεν θα επιστρέψει για την τελευταία σεζόν της σειράς. Ο ρόλος του, James, θα δοθεί σε κάποιον άλλο ηθοποιό, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Το HBO λέει ότι έγινε αυτή η αλλαγή εξαιτίας της δημιουργικής πορείας που θέλουν να πάρει ο χαρακτήρας, αλλά πηγές θέλουν τον Luke Grimes να έχει άλλη άποψη.



        Ο νεαρός ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό, αρχικά ήθελε να συμμετέχει στο cast του "True Blood" εξαιτίας της φίλης και συνεργάτιδας του Deborah Ann Woll(Jessica) και ήταν πολύ ευχαριστημένος με το ρόλο του στην προηγούμενη σεζόν. Αλλά όταν ξεκίνησε να διαβάζει το σενάριο για τον 7ο κύκλο, απογοητεύτηκε πολύ από την πορεία που θα έπαιρνε ο χαρακτήρας του, η οποία ήταν τελείως διαφορετική από αυτήν που είχαν αναφέρει αρχικά οι σεναριογράφοι.
       Αν και δεν έχω ιδέα για το τι αλλαγή θα δούμε, προφανώς θα είναι κάτι πολύ σημαντικό! Ελπίζω να διαλέξουν κάποιο αντάξιο του Luke Grimes, για το ρόλο. Όχι γιατί ήταν εκπληκτικός ή το ερμηνευτικό του ταλέντο δεν γνωρίζει όρια, αλλά του πήγαινε πολύ ο ρόλος και επίσης γιατί τελευταία οι υπεύθυνοι των σειρών για τα recast δεν κάνουν και πολύ καλή δουλειά (βλέπε "Game of Thrones"-Daario Naharis)!

                                     Ακολουθήστε μας στο Facebook,
      https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου