Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Επιστροφές, ανανεώσεις, νέα για casting και οι σειρές που θα τελειώσουν του χρόνου!


Zoe Saldana

          Γίνετε χαμός αυτές τις μέρες από τις πολλές πρεμιέρες αλλά και τις επιστροφές των ξένων σειρών. Γι' αυτό και χθες αποφάσισαν πολλοί και διάφοροι να ανακοινώσουν τι θα συμβεί στις αγαπημένες μας σειρές. Αν θα έχουν και άλλη σεζόν, αν θα ολοκληρωθούν και φυσικά, νέα για casting που θα συζητηθούν! Ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά μιας και σας έχω νέα για τα "Game of Thrones", "Sherlock", "Broadwalk Empire", "Girls", "Justified" και για τις μίνι σειρές "Fargo" και "Rosemary's Baby"...
            Πρώτα απ' όλα θα ξεκινήσω με τα νέα για το casting. Θυμάστε που πριν κάποιο καιρό σας είχα πει για την τρομερά πρωτότυπη ιδέα του καναλιού NΒC να κάνει μια τετράωρη μίνι σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Ira Levin,"Rosemary's Baby"; Το όλο εγχείρημα λοιπόν βρήκε την πρωταγωνίστρια του! Θα είναι η Zoe Saldana... Ναι, ναι καλά ακούσατε και εκτός αυτού μας ενημέρωσαν ότι θα είναι μια πιο σύγχρονη εκδοχή του έργου, γυρισμένη στο Παρίσι...χμμ...

cast of "Girls"

            Ας πάρω και τα υπόλοιπα νέα με τη σειρά και ας ξεκινήσω με του καναλιού HBO μιας και είναι πολλά! Χθες λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι η ξένη σειρά "Girls", της οποίας ο καινούριος κύκλος δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα (πρεμιέρα 12/1), θα έχει και 4ο κύκλο. Οι υπεύθυνοι του καναλιού δείχνουν να πιστεύουν τρομερά στη σειρά και πάνω απ'όλα στη δημιουργό της, Lena Dunham, και τις τρελές τις ιδέες!

"Broadwalk Empire"

               Μας ανακοίνωσαν επίσης ότι το καταπληκτικό "Broadwalk Empire", θα επιστρέψει το φθινόπωρο για την πέμπτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του σεζόν(το ίδιο θα συμβεί και με τις σειρές "True Blood", "Mad Men" και "Californication")...

cast of "Game of Thrones"

             Αλλά και ότι το "Game of Thrones" επιστρέφει 6 Απριλίου(αμέσως μετά από την πρεμιέρα του "Veep"). Αν θέλετε να μάθετε ό,τι κυκλοφορεί εκεί έξω για την επερχόμενη 4η σεζόν, σας έχω μαζέψει τα πάντα σε ένα post!(το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς)

Benedict Cumberbatch

                    Τα επόμενα νέα είναι από τους δημιουργούς του "Sherlock" και είναι πολύ θετικά. Ο εκτελεστικός παραγωγός Steven Moffat και ο στενός του συνεργάτης Mark Gatiss, ανακοίνωσαν στα BAFTA Awards, ότι έχουν έτοιμα τα προσχέδια όχι μόνο της 4ης αλλά και της 5ης σεζόν της σειράς. Για να μην νομίζετε ότι μπερδευτήκατε αυτή τη στιγμή προβάλλεται ακόμα η τρίτη σεζόν! Δεν ξέχασαν βέβαια να προσθέσουν τα κλασσικά "δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα καταφέρουμε να γυρίσουμε και άλλες σεζόν", "τίποτα δεν είναι σίγουρο" κτλ... Ναι καλά σας πιστέψαμε...!

"Justified"

              Μόλις προχθές ξεκίνησε η 5η σεζόν του "Justified" και οι άκαρδοι δεν μας έχουν αφήσει να το χαρούμε καθόλου. Έπρεπε να ανακοινώσουν τώρα ότι η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία; Είχαν ένα ολόκληρο χρόνο...πφφφ! 

first pictures from the tv series "Fargo"
              
             Τέλος, σας έχω τις πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενώμενη μίνι σειρά, η οποία θα είναι μια προσαρμογή για την τηλεόραση, της ξένης ταινίας "Fargo". Τις βλέπω και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι, αν θα είναι καλή η αμερικανική προφορά του Martin Freeman!!
         
first pictures from the tv series "Fargo"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου