Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τα τελευταία νέα για τα: "Sleepy Hollow", "Teen Wolf", "The Blacklist", "Mob City" κα.




                       Μπορεί οι περισσότερες σειρές να φτάνουν σιγά-σιγά στο mid season finale τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άπειρα νέα! Έχω συγκεντρώσει πάλι όσο πιο πολλά μπορούσα και μερικά είναι τόσο φρέσκα που θα τα διαβάσετε αλλού... αύριο!
               






1. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την πολύ αμφιλεγόμενη σειρά "The Blacklist". Προσωπικά, έχω να ομολογήσω, ότι, από τη μια, μετά από τα πρώτα επεισόδια δεν μπορώ να πω ότι έχω κατενθουσιαστεί με την πλοκή. Από την άλλη όμως, αυτό που με έχει ξετρελάνει , είναι ο James Spader! Είναι εκπληκτικός και αποδεικνύει ότι ένας ηθοποιός, ολομόναχος, μπορεί να κρατήσει σε ψηλά επίπεδα μια μέτρια σειρά. Τρανή απόδειξη η ανανέωση της σειράς για μια ακόμη σεζόν!
               





              2. Η ξένη σειρά "Sleepy Hollow" μεγαλώνει την λίστα των εκπληκτικών guest ηθοποιών με έναν από τους αγαπημένους μου! Μετά τους υπέροχους John NobleJames Frain , Αmandla Stenberg σειρά έχει ο Victor Garber! Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα τον δούμε στη σειρά, αλλά ξέρουμε το ρόλο του. Θα υποδυθεί τον πατέρα του Ichabod Crane και έχει υπογράψει ήδη για ένα επεισόδιο, με την προοπτική για περισσότερα! Με μόνο 4 επεισόδια να μένουν για το τέλος της σεζόν, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τον δούμε του χρόνου. Τα καλά νέα είναι ότι στο επόμενο επεισόδιο επιστρέφει ο John Noble. Δεν με πιστεύετε; Ορίστε το promo για το 10o επεισόδιο, "The Golem".





   3. Ετοιμαστείτε για την πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων της "εταιρίας" Netflix! Η σειρά λέγεται "Turbo: F.A.S.T" και θα παίζετε σε δόσεις. Τα πρώτα 5 επεισόδια θα παιχτούν τα Χριστούγεννα και για τα υπόλοιπα, το μόνο που έχει ανακοινωθεί, είναι ότι θα παίζονται κοντά σε γιορτές!
                  




            4. 4/12/13 θα γίνει η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης σειράς "Mob City" στο κανάλι TNT. Δημιουργός αυτής θα είναι ο Frank Darabont. Σας θυμίζει κάτι το όνομα; Μα φυσικά, είναι ο δημιουργός του "The Walking Dead" (και πολλών άλλων σημαντικών ταινιών!). Πρωταγωνιστές σε αυτή τη σειρά με αέρα Film Noir θα είναι οι Jon Bernthal, Jeffrey DeMunnAlexa Davalos,  Jeremy Luke και Milo Ventimiglia. Τα παραπάνω είναι καλά νέα και για τους fans του "The Walking Dead" μιας και θα ξαναδούν επιτέλους το Shane και το Dale! Η υπόθεση αφορά την αληθινή ιστορία μιας σύγκρουσης δεκαετιών μεταξύ του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες , υπό την αποφασιστική ηγεσία του Αρχηγού της Αστυνομίας William Parker, και των αδίστακτων εγκληματικών στοιχείων με επικεφαλής τον Mickey Cohen, έναν παλιό μποξέρ που ανέβηκε γρήγορα στη κορυφή του εγκληματικού κόσμου. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο  "L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America's Most Seductive City" του John Buntin.


                 
            
        5. Στη συνέχεια έχω καλά νέα και για τους φίλους του Louis C.K.! Ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε με το κανάλι FX, που αυτή τη στιγμή προβάλει τη σειρά του "Louie", συμβόλαιο για να δημιουργήσει διάφορα μελλοντικά projects. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι υπεύθυνος για μελλοντικές σειρές είτε στο ίδιο το κανάλι FX, είτε σε κάποιο από αυτά που ανήκουν στο κανάλι FX.

              6. Στο επόμενο επεισόδιο της ξένης σειράς "Agents of S.H.I.E.L.D" θα ξαναδούμε την Raina(Ruth Negga). Σας είχε λείψει; Εμένα όχι ιδιαίτερα!
                      

 7. Η ξένη σειρά "Teen Wolf" επιστρέφει στις 6/1/14 μετά από μια πολύ μεγάλη παύση. Η σειρά ευτυχώς ολοκλήρωσε, ίσως την πιο αποτυχημένη μέχρι στιγμής ιστορία της, και ελπίζω σε μια πιο ευχάριστη συνέχεια στη σεζόν. Δυο στοιχεία με κάνουν να έχω πολλές ελπίδες. Πρώτον οι νέοι χαρακτήρες και δεύτερον το promo. Επιτέλους θα κινηθεί η ιστορία λίγο περισσότερο γύρω από τον Stiles! Σε ότι έχει να κάνει βέβαια με τους νέους χαρακτήρες, τα νέα σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν αν είσαστε fans ταινιών τρόμου/comics ή της "Buffy"! Στο 15ο επεισόδιο(Galvanize) λοιπόν θα δούμε τον Doug Jones στο ρόλο ενός (ακόμα) δολοφόνου με το όνομα Barrow. Ο ηθοποιός που είχε εμβληματικούς ρόλους στις ταινίες "Pan's Labyrinth", "Hellboy" και στη "Buffy the Vampire Slayer" μεταξύ άλλων, είναι σίγουρο ότι θα φέρει μια αύρα... εμπειρίας στη σειρά! Εκτός από τον αγαπημένο μας "Gentleman", θα δούμε και την Arden Cho. Θα υποδυθεί μια kitsune που σημαίνει αλεπού στα ιαπωνικά, η οποία θα μπορεί να πάρει τη μορφή οποιουδήποτε θέλει. Αν μπορούμε να βασιστούμε στα λόγια του δημιουργού της σειράς, το δεύτερο μέρος της σεζόν θα μοιάζει περισσότερο με ψυχολογικό θρίλερ (επιτέλους!). Το promo είναι εξαιρετικό, τώρα μένει να δούμε αν θα είναι και η υπόλοιπη σειρά!

           
                               Ακολουθήστε μας στο Facebook,
    https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου