Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Νέοι χαρακτήρες στα "American Horror Story", Community" και "The Mindy Project"!


Chris Elliott,Lance Reddick,Dan Hedaya


             Οι Chris Elliott, Lance Reddick, Dan Hedaya λοιπόν θα κάνουν guest εμφάνιση σε μια από τις αγαπημένες μας ξένες σειρές που αναφέρονται στον τίτλο. Ποίος από αυτούς θα εμφανιστεί, σε ποια όμως; Μην ανησυχείτε, γιατί είμαι εδώ για να λύσω αυτό το μυστήριο και να σας ενημερώσω για τα πάντα, με λεπτομέρειες!

        Ας ξεκινήσουμε με το "The Mindy Project". Θα δούμε λοιπόν κάποια στιγμή του χρόνου τον Ιανουάριο, τον Dan Hedaya, στο ρόλο του πατέρα του Danny. Είχε αναφερθεί, σαν χαρακτήρας, σε προηγούμενο επεισόδιο και οι σεναριογράφοι αποφάσισαν πως είναι ώρα να μας τον παρουσιάσουν. Η επιλογή είναι εξαιρετική, μιας και ο Hedaya είναι πολύ ιδιαίτερος ηθοποιός και δοκιμασμένος με επιτυχία στο ρόλο του πατέρα! Τον έχουμε δει παλιότερα σαν το πατέρα της Cher στο "Clueless", του Nick στο "Family Ties" και φυσικά του "γραφικού" Monk στην ομώνυμη σειρά. Τα μόνα πράγματα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το χαρακτήρα του είναι το όνομα του, Alan Castellano, και ότι ζει στο Joshua Tree, στην California.
        Στη συνέχεια σας έχω το "American Horror Story:Coven". Ο Lance Reddick("The Fringe", "The Wire") θα εμφανιστεί στα τελευταία 4 επεισόδια της σειράς. Θα υποδυθεί τον Papa Legba, έναν "voodoo Satan", ο οποίος θα παίζει μεγάλο ρόλο για τη Marie Laveau (Angela Bassett).
             Τέλος έχουμε το "Community". O Chris Elliott θα κάνει και αυτός μια guest εμφάνιση στη σειρά. Θα υποδυθεί τον ιδρυτή του Greendale Community College, Russell Borchert, o οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από δεκαετίες εξαιτίας ενός σεξουαλικού σκανδάλου!    

                              Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου