Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

The Watcher: The Big Bang Theory Season 7 Episode 9 "The Thanksgiving Decoupling"

               
the cast of "The Big Bang Theory"

          Το ένατο επεισόδιο της φετινή σεζόν, της ξένης σειράς "The Big Βang Theory" ήταν το κάτι άλλο! Είμαι μεγάλη fan και πραγματικά αγαπώ αυτή τη σειρά, αλλά με τα χρόνια έχει αρχίσει να μην προκαλεί το γέλιο που μου προκαλούσε στις παλιές, καλές πρώτες σεζόν. Χθες ,όμως, που είδα το τελευταίο επεισόδιο ένιωσα ότι ξαναγυρίσαμε στα παλιά, καλά χρόνια!
          Το επεισόδιο ξεκίνησε πολύ καλά, με τον Sheldon να μην θέλει να πάει  με τίποτα στο πατρικό του Wolovitz. Δεν σταμάτησε να συγκρίνει τον εαυτό του με σκλάβο, φέρνοντας την Amy και όλους τους υπόλοιπους σε αμηχανία. Αλλά το πολύ πετυχημένο κομμάτι του επεισοδίου ξεκίνησε όταν έφτασαν στο σπίτι! Η κυρία Wolovitz όπως πάντα έλαμψε δια της απουσίας της. 
           Ο Leonard και η Penny είχαν τη δική τους ασήμαντη διαφωνία! Το γεγονός ότι η Penny περνά τη ζωή της μη ξέροντας τι κάνει πραγματικά, πάντα προκαλεί γέλιο. Αλλά και οι αντιδράσεις του Leonard και φυσικά η τεράστια υπομονή του, στις "χαζομάρες " της, είναι επική. Δυστυχώς η Bernadette δεν είχε και πολύ μεγάλο ρόλο στο επεισόδιο, αλλά κατάφερε να κλέψει αρκετά ζαχαρωτά χωρίς να την πάρουν είδηση.

the cast of "The Big Bang Theory"

            Οι πιο αστείες σκηνές ήταν φυσικά αυτές με τον πατέρα της Bernadette και τον Sheldon! Δέθηκαν πολύ εξαιτίας του ποδοσφαίρου και της μπύρας. Είδαμε μετά από αρκετές σεζόν το Sheldon μεθυσμένο επιτέλους(αξέχαστα μας έχουν μείνει τα βραβεία και η βραδιά στο εστιατόριο που δουλεύει η Penny!). Οι αντιδράσεις του είναι πάντα αστείες όταν πίνει, αλλά φυσικά πιο αστείος είναι ο τρόπος που το αντιμετωπίζουν οι γύρω του, που τον ξέρουν πραγματικά.
            Μην ξεχνάμε όμως τον Raj, τον δικό μου αγαπημένο χαρακτήρα, που ποτέ δεν απογοητεύει. Έχει πάντα πολύ καλές ατάκες και φυσικά πολλά φανερά ή κρυφά ταλέντα, που τον κάνουν αναντικατάστατο στην παρέα. Μαγειρεύει το καλύτερο φαγητό, δίνει πολλές διαταγές όταν είναι υπεύθυνος για κάτι αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χάνει τα καλύτερα κουτσομπολιά ακόμα και όταν βρίσκεται στη κουζίνα.

Raj Koothrappali from the "Big Bang Theory"


    Πιστεύω όμως ότι κανείς δεν θα διαφωνήσει μαζί μου, όταν θα ανακηρύξω ως το highlight του επεισοδίου, την έκφραση της Amy όταν ο Sheldon την χτυπάει στα οπίσθια, ζητώντας κι άλλη μπύρα!

Amy Farrah Fowler from "The Big Bang Theory"
Πεθαίνωωωωωω!
                 Ελπίζω η σειρά να συνεχίσει έτσι, αν και είναι δύσκολο, γιατί, όπως φαίνεται, προσπαθούν να την "τραβήξουν" όσο μπορούν βάζοντας λίγα καλά αστεία ανά επεισόδιο... Οι χαρακτήρες που έχουν χτίσει οι σεναριογράφοι, όλα αυτά τα χρόνια, μπορούν να βγάλουν πολύ γέλιο, ακόμα και όταν δεν λένε τίποτα! Δεν ζητάω πολλά, κάντε μας "απλά" να κλαίμε από τα γέλια...!

                               Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου