Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Special: 4 χαρακτήρες του "The Walking Dead" που έζησαν λίγο παραπάνω και άλλοι 2 που μας άφησαν πιο νωρίς από το προγραμματισμένο!!



        Στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου παρακολουθήσαμε το Rick να παίρνει μια σκληρή απόφαση, εξορίζοντας την Carol από τη φυλακή. Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι η Carol θα επιστρέψει στη σειρά, αν και , από την πλευρά της, η Melissa McBride(Carol), ούτε επιβεβαιώνει, ούτε αρνείται την επιστροφή της. Αν αυτή ήταν πραγματικά η τελευταία φορά που την είδαμε όμως, έχω να πω ότι οι σεναριογράφοι έκαναν μεγάλο λάθος... 
        Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι η Carol δεν  έπρεπε καν να είναι εδώ.Όχι επειδή ο χαρακτήρας της SPOILER αυτοκτόνησε στο comic, αλλά επειδή επρόκειτο να πεθάνει στην τρίτη σεζόν στη θέση του T-Dog, στο επεισόδιο "The Killer Within" μαζί με την Lori!!
            Κανονικά ο T-Dog θα τα κατάφερνε και θα πέθαινε η Carol, αλλά εκείνη μίλησε στους σεναριογράφους για το μέλλον που μπορεί να έχει ο χαρακτήρας της και αποφάσισαν τελικά να σκοτώσουν το φίλο μας!


     Σωστή απόφαση πήραν πιστεύω, αφού είχαν σταματήσει πλέον να εξελίσσουν το χαρακτήρα του και είχε καταντήσει κομπάρσος...! Από την άλλη η Carol είχε απίστευτη εξέλιξη, τόση που οι ίδιοι οι σεναριογράφοι την έδιωξαν...Pfff!! Δεν ήταν μόνο αυτή η αλλαγή στην ώρα που θα μας άφηνε κάποιος χαρακτήρας.


           Ο Hershel λοιπόν ήταν προγραμματισμένο να πεθάνει στα τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου μαζί με το Dale και το Shane. Πιο συγκεκριμένα στο προτελευταίο επεισόδιο, "Better Angels", θα τον σκότωνε ο Randall αλλά οι σεναριογράφοι μαζί με το δημιουργό σκέφτηκαν ότι θα χαράμιζαν πολλούς μόνιμους ταυτόχρονα και ήθελαν και λιγότερη βια για το τέλος της σεζόν...!
              Ο Jimmy, το αγόρι της Beth, στο δεύτερο κύκλο υποτίθεται ότι θα πέθαινε στο επεισόδιο Judge, Jury, and Executioner”. Θα πέθαινε εκτός κάμερας και θα επέστρεφε για να σκοτώσει το Dale. Αλλά με μια απόφαση τελευταίας στιγμής δεν το σκότωσαν, αλλά και πάλι δεν του βγήκε σε πολύ καλό, αφού πέθανε ούτως ή άλλως 2 επεισόδια αργότερα...!


                  Τέλος ο Frank Darabont ήθελε να σκοτώσει το Shane στο τέλος του πρώτου κύκλου αντί για το δεύτερο, αλλά το κανάλι ζήτησε μόνο 6 επεισόδια και έτσι αναγκάστηκαν να το πάνε παρακάτω για να φανεί πιο δικαιολογημένος ο θάνατός του. 

                                               BONUS



        O Dale δεν ήταν προγραμματισμένο να πεθάνει τόσο νωρίς, αλλά επειδή απολύθηκε από τη σειρά ο καλός του φίλος Frank Darabont, ζήτησε από τους σεναριογράφους να σκοτώσουν το χαρακτήρα του. Λίγο αργότερα όμως άλλαξε γνώμη, αλλά το σενάριο είχε γραφτεί, όλα είχαν κανονιστεί και δεν μπορούσε να συνεχίσει τελικά στη σειρά και ας είχε μετανοιώσει την απόφασή του.              

                               Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου