Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Special: Ετοιμαστείτε για τις 21 πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές για τη σεζόν 2013-14!! (Final) Part 3


                                                         Updated 14/12/2013

        Μας περιμένει ένας πολύ πλούσιος τηλεοπτικός χειμώνας όπως καταλάβατε από τον τίτλο! Θα σας παρουσιάσω τις 21 πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές για την καινούρια σεζόν. Μιλάω για ολοκαίνουριες σειρές!! Θα μου πείτε σίγουρα ότι αστειεύομαι, αλλά μιλάω πολύ σοβαρά! Ήδη μέχρι στιγμής έχουν ξεκινήσει οι πρώτες 30  φθινοπωρινές σειρές (!), μην ξεχνάμε τις παλιότερες που ανανέωσαν για τη σεζόν 2013-14 καιιιιι περιμένουμε και αυτές της σημερινής μου λίστας.
           Στο σημερινό post δεν θα βάλω σειρές βασισμένες σε comics (5-6 τουλάχιστον), τις σειρές του MTV (άλλες 4), ούτε τα spin offs(σειρές βγαλμένες από άλλες, μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 2) και βγάζω και αυτές από το παλιότερο post που είναι βασισμένες σε παλιότερες ταινίες (άλλες 8) ...!!!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι πανικό σειρών μιλάμε. Δεν ξέρω τι θα προλάβουμε να δούμε! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, σας έχω trailers (πατήστε το τίτλο της σειράς), ημερομηνίες για τις πρεμιέρες, το βασικό cast και περιλήψεις (για όσα περισσότερα μπορώ και έχουν βγει ανακοινώσεις μέχρι σήμερα)!!



                                      7."Intruders"

                                     (BBC America)


        Η σειρά του BBC America αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014. Θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Michael Marshall, το οποίο επικεντρώνεται σε μια ομάδα ατόμων που αναζητούν την αθανασία καταλαμβάνοντας τα σώματα άλλων ανθρώπων. Το κανάλι έψαχνε εδώ και καιρό να βρει μια σειρά, που να είναι κοντά στο κλίμα της μεγάλης περσινής επιτυχίας "Orphan Black" και όπως φαίνεται τα κατάφερε! Η μοναδική πληροφορία για τους συντελεστές της, είναι ο Glen Morgan( The X-Files) που θα κάνει την προσαρμογή από το βιβλίο.


                              6."Trending Down"(αλλαγή ονόματος)
                                             "Happyish
                                            (Showtime)

       Την ημέρα των γενεθλίων του, το δώρο του Thom Payne είναι απλά να τον ξεχάσουν όλοι, αλλά και ένα νέο αφεντικό. Υποψιάζεται ότι τα χάπια για τη στυτική του λειτουργία, μπλέκονται με τα αντικαταθλιπτικά του, το οποίο δεν τον κάνει ούτε χαρούμενο  ούτε δυστυχισμένο... Σε μια κουλτούρα που σέβεται τη νεολαία - στη δημιουργία της οποίας συνέβαλε και ο ίδιος - ο Thom πρέπει να καταλάβει ποιος είναι ο σκοπός του, τώρα που είναι στα μισά του δρόμου για το θάνατο και κανείς δεν νοιάζεται για το τι κάνει, ούτε για το τι σκέφτεται. Γιατί σε έναν κόσμο όπου οι Kardashians έχουν μόνιμη ανοδική πορεία, ένας σοφός θα πρέπει να αγκαλιάσει θερμά την πτωτική τάση. Συνδυάστε τη παραπάνω τρέλα με πρωταγωνιστές τους Philip Seymour-Hoffman, Kathryn Hahn, Rhys Ifans και η Yolanda Ross και στη σκηνοθεσία τον αγαπημένο μου John Cameron Mitchell (Girls, Shortbus, Hedwig and the Angry Inch). Θα είναι είτε η καλύτερη σειρά του 2014, είτε η χειρότερη!!


                                         5."Ηigh Moon"
                                               (SyFy)


      Βασισμένη στην εφηβική νουβέλα, επιστημονικής φαντασίας του  John Christopher, "The Lotus Caves" την περιμένουμε και αυτή κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Διαδραματίζεται στο μέλλον, αφού έχουμε καταστρέψει όλους τους πόρους της γης και κατευθυνόμαστε για να εξορύξουμε τους πόρους στο Φεγγάρι. Ξεσπάει το χάος όμως όταν ανακαλύπτεται εξωγήινη ζωή!  Ο συνήθης αγώνας μεταξύ των χωρών (τώρα πια αποικιών) για διερεύνηση, θέτει τις βάσεις για μια καινούρια σύγκρουση! Πρωταγωνιστούν οι Chris Diamantopoulos, Jake Sandvig, Jonathan Tucker και η Dana Davis.



                                       4."American Crime"
                                               (ABC)


          Η σειρά θα διαδραματίζεται  στην Καλιφόρνια, αναφέρεται στα φυλετικά φορτισμένα εγκλήματα και τις επακόλουθες δίκες, τα οποία εξετάζονται μέσα από την προσωπική ζωή των θυμάτων, των κατηγορουμένων και των οικογενειών τους. Η κοινότητα παίζει μεγάλο ρόλο στις υποθέσεις, φέρνοντας στη πρώτη γραμμή τις σκληρές απόψεις και τη πολιτική της Αμερικής σχετικά με τη φυλή, την τάξη και το φύλο. Δεν γνωρίζουμε και πολλά για τους συντελεστές, παρά μόνο για το δημιουργός του, που θα είναι ο σεναριογράφος του "12 Years a Slave", John Ridley, ο οποίος θεωρείται αυτή τη στιγμή ότι πιο "καυτό" υπάρχει στο Hollywood!!

                                          ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
                                           3."Vatican"
                                           (Showtime)


           Το μόνο που θα σας πω είναι ότι το Βατικανό θα είναι ουσιαστικά ένα σύγχρονο" Tudors ", εξερευνώντας την πνευματικότητα, τη δύναμη και τις πολιτικές μηχανορραφίες εντός της τρέχουσας Καθολική Εκκλησία. Ο Kyle Chandler θα έχει το ρόλο του Thomas Duffy, του προοδευτικού καρδιναλίου της Νέας Υόρκης και ο Bruno Ganz θα υποδυθεί τον Πάπα Σίξτο VI. Τέλος σκηνοθέτης θα είναι ο Ridley Scott... Τι άλλο θέλετε?


                                          2."Buda Bridge"
                                               (HBO)

      Ο υποψήφιος για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας για το "Bullhead",  Michael Roskam, θα είναι ο δημιουργός της σειράς Buda Bridge. Η ιστορία της οποίας θα διαδραματίζεται στις Βρυξέλλες του κοντινού μέλλοντος. Μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή σε αυτή τη γέφυρα, το οποίο οδηγεί σε βίαια εγκλήματα και παραδοξότητες που εξαπολύουν το χάος στην πρωτεύουσα. Δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο παρά το ότι θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2014!!


                                          1.''Turn"
                                            (AMC)


     Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1778. Παρακολουθούμε ένα νεαρό αγρότη στην Νέα Υόρκη, τον Abe Woodhull, ο οποίο μαζί με αρκετούς παιδικούς του φίλους σχηματίζουν μια ιδιαίτερη ομάδα κατασκόπων, με την ονομασία  "The Culper Ring", και τελικά καταφέρνουν να αλλάξουν την πορεία της Αμερικής  στον αγώνα της για την ανεξαρτησία. Πρωταγωνιστούν οι Jamie Bell, Burn Gorman και JJ Feild


                                            BONUS
                                        "Χωρίς τίτλο"
                                             (HBO)


         Ο σκηνοθέτης του "12 Years a Slave" Steve McQueen, που αναμένεται να σαρώσει τα φετινά Oscar θα είναι ο δημιουργός και σκηνοθέτης μια νέας σειράς στο HBO. Θα είναι η πρώτη επαφή του σκηνοθέτη με την τηλεόραση και το κανάλι τρέχει και δεν φτάνει με το casting για να προλάβουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα πριν ξεκινήσει κάποιο άλλο project o McQueen. Αυτό που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι ότι ο κεντρικός ήρωας θα είναι Αφροαμερικανός και η υπόθεση περιγράφεται ως μια εξερεύνηση της εμπειρίας ενός νεαρού άνδρα που εισέρχεται στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, με ένα παρελθόν που μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται. Το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη τηλεόραση, αναμένεται από πολλούς να είναι πολύ επιτυχημένο. Άλλωστε οι προηγούμενες ταινίες του "Hunger" και "Shame" ήταν εξαιρετικές μελέτες χαρακτήρων και ψυχισμού και δεν περιμένω τίποτα λιγότερο για τη σειρά!!


     
PS. Τα νέα για το "Us & Them" που ήταν στη λίστα αρχικά είναι κακά, μιας και το κανάλι FOX ζήτησε λίγα επεισόδια για αρχή και όλα πήγαιναν καλά, αλλά πριν από 2-3 μέρες ανακοινώθηκε ότι δεν θα γυριστούν άλλα και μάλλον η σειρά θα μπει στο συρτάρι...!



                                               Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου