Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Quickie: Οι "Agents of S.H.I.E.L.D." "συναντούν" το Thor και κάποια νέα για τις κυρίες του "American Horror Story"!!





            Έχω καλά νέα για τους φίλους της Marvel και φυσικά του "Agents of S.H.I.E.L.D."!! Το επόμενο επεισόδιο της σειράς (19/11), θα συνεχίσει από εκεί που μας άφησε το τέλος της ταινίας  "Thor: The Dark World"...!! Το αν θα έχουμε κάποια εμφάνιση από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

          Αλλά και μόνο ότι επιτέλους θα εκμεταλλευτούν αυτήν την εβδομαδιαία ευκαιρία (τη σειρά δηλαδή), για να μας τρελάνουν και να μας κάνουν ακόμα πιο φανατικούς, είναι τα μόνα νέα που χρειάζομαι να ακούσω!! Χάρηκα πολύ όπως το καταλάβατε!! Αυτό που μένει είναι να δούμε την ταινία, πριν δούμε το επεισόδιο!!Τρέξτε να προλάβετε!!





              Στη συνέχεια σας έχω κάποια ευχάριστα νέα και για το "American Horror Story"! Όπως σας είχα πει και σε προηγούμενο post, η σειρά ανανεώθηκε για μια ακόμα σεζόν και η Jessica Lange θα πρωταγωνιστεί σίγουρα και του χρόνου (λόγω συμβολαίου). Τα πιο πρόσφατα νέα όμως, είναι ότι θα δούμε δίπλα της, του χρόνου και τις δυο άλλες λαμπρές κυρίες που μας έχουν ξετρελάνει φέτος! Είναι αλήθεια λοιπόν, υπέγραψαν τελικά οι Angela Bassett και η Kathy Bates για την τέταρτη σεζόν της σειράς! Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ όμως! Ακούμε συνέχεια για τη Stevie Nicks από τo χαρακτήρα της, Lily Rabe, Misty Day  και χθες ο δημιουργός της σειράς, Ryan Murphy, ανακοίνωσε μέσω twitter ότι θα τη δούμε επιτέλους και σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια!!



                              Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου