Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

"The Walking Dead" Special !!





               Promos, ανακοινώσεις και λίγο Marilyn Manson έχει αυτό το post!! Πολύ χαρά μαζεμένη!!! Χθες λοιπόν ανακοινώθηκε ότι το "The Walking Dead" θα έχει και 5η σεζόν!!!
          Ναι, είναι αλήθεια μετά από 3 επεισόδια που έκαναν όλους τους fans να πιστέψουν και πάλι στην αγαπημένη τους σειρά, αλλά και με τόσο ψηλά νούμερα τηλεθέασης, η ανανέωση ήταν μονόδρομος!! Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πόσα επεισόδια θα έχει, το οποίο είναι περίεργο, αλλά δεν έχει σημασία!! Εκτός αυτού όμως, εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει μια σειρά είτε μέσα από το "The Walking Dead" (spinoff series), είτε θα είναι μια παρόμοιας θεματολογίας (companion series), έτσι μπορούν να μας βάζουν 2 φορές τη βδομάδα στο κόσμο της σειράς!!! Μόλις μάθω περισσότερα θα υπάρξει και αντίστοιχο post!! 

       Για να μην ξεχνιόμαστε όμως, ακολουθούν 2 promos του 4ου επεισοδίου με τίτλο "Indifference". Enjoy!!



come out,come out!!



τρεχάτε ποδαράκια μου!!!




     H αναφορά μου στο Marilyn Manson σας προβλημάτισε? Θα σας εξηγήσω... Μετά από κάθε επεισόδιο του "The Walking Dead" υπάρχει ένα σχετικό talk show ("The Talking Dead" φυσικά!!) που αναλύει το επεισόδιο και συζητάνε με ένα-δυο καλεσμένους και κάποιον από τη σειρά. Ο βασικός καλεσμένος της προηγούμενης βδομάδας ήταν ο super fan του "The Walking Dead", Marilyn Manson!! Ω, ναι!! Μαζί του ήταν και ο reality TV star, Jack Osborne και η παραγωγός της σειράς, Gale Anne Hurd. Ο Manson μοιράστηκε κάποιες πολύ ωραίες σκέψεις του, αλλά και θεωρίες για τη σειρά... Πιο συγκεκριμένα θέλει να δει ρομάντζο μεταξύ Carol και Daryl (!!), μίλησε για τα "εγκληματικά" αφτιά του Shane, για το καπέλο του Rick και την κρυφή σημασία του! Σαν κίνησα την περιέργεια? Αν ναι, εδώ σας έχω όλη τη συνέντευξη!! Απολαύστε τον!!



                          Ακολουθήστε μας και στο Facebook,    
   https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου