Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Νέοι χαρακτήρες στα "Sleepy Hοllow","The Walking Dead" και "Game of Thrones"!Enjoy!!



            Πολλές μέρες τώρα ακούω για διάφορους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν σε καινούριες αλλά και παλιότερες σειρές αλλά και για κάποιους που αντικαταστάθηκαν σε αυτές κτλ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να βάλουμε μια τάξη στις νέες αφίξεις και σε ένα post να σας τους παρουσιάσω όλους,για να σας γλιτώσω από τον κόπο!
Ας ξεκινήσουμε με το "Sleepy Hollow" λοιπόν στο οποίο θα δούμε σύντομα σε βασικό ρόλο τον John Noble. Ο "τρελός" μας επιστήμονας (Walter Bishop από το Fringe) θα παίξει τον Henry Parrish, ένα ευγενικό άντρα με υπερφυσικές δυνάμεις, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τον Ichabod Crane.Στη συνέχεια έχουμε το "The Walking Dead" το οποίο θα φέρει στη ζωή δυο πολύ σημαντικούς χαρακτήρες από τα comics και στο cast του δυο καταπληκτικούς ηθοποιούς.Στο ρόλο του Sgt. Abraham Ford ο  Michael Cudlitz και στο ρόλο του Dr. Eugene Porter ο Josh McDermitt ! Μαζί τους θα δούμε και ένα τρίτο χαρακτήρα την κοπέλα του Ford, Rosita Espinosa, από την ηθοποιό Christian Serratos!!Τέλος έχουμε το "Game of Thrones" το οποίο μπορεί να αργεί να ξεκινήσει αλλά έχει αρχίσει ήδη ο χορός των δημοσιευμάτων! Θα σας πω τα πιο σημαντικά,ξεκινώντας από το ότι άλλαξαν πάλι χαρακτήρες (έχουμε πια συνηθίσει...!),απλά αυτή τη φορά το παράκαναν και ο καινούριο ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό!Μιλάω για το χαρακτήρα του Daario Naharis, ο ηθοποιός που επιλέχτηκε να αντικαταστήσει τον  Ed Skrein είναι ο Michiel Huisman , μέχρι εδώ όλα καλά!Όταν όμως είδα τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα τράβαγα τα μαλλιά μου, όχι μόνο θα είναι άλλος ηθοποιός αλλά θα είναι και τελείως διαφορετικός εμφανισιακά....Αν νομίζετε ότι είμαι υπερβολική, δείτε τις παρακάτω εικόνες και αποφασίστε μόνοι σας:




















Σας έπεισα??Χαίρομαι!!Η σειρά όμως δεν κάνει μόνο "λάθη",αλλά ξέρει να τα διορθώνει κιόλας.Πως?Απλά παίρνοντας επιτέλους το σωστό ηθοποιό για να παίξει το "Βουνό"(μετά από δυο αλλαγές ήδη του Conan Stevens-Season 1 και του Ian Whyte-Season 2)...! Σας παρουσιάζω λοιπόν τον "καινούριο"  Gregor Clegane, και το όνομα αυτού Hafþór Júlíus Björnsson :


Αυτό είναι "Βουνό" της προκοπής...!



Για τους υπόλοιπους θα σας δώσω μόνο τους ηθοποιούς και τα ονόματα των χαρακτήρων για να αποφύγω spoilers!!
  1. Mace Tyrell-Roger Ashton-Griffiths
  2. Styr- Joseph Gatt
  3. Hizdahr Zo Loraq- Joel Fry
  4. Ellaria Sand- Indira Varma 
  5. Oberyn Martell- Pedro Pascal
  6. Tycho Nestoris- Mark Gatiss
και το τελευταίο μπορεί να είναι spoiler ,άρα το διαβάζετε με δική σας ευθύνη!!



Alert...

Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το κοράκι με τα τρία μάτια,(με κάθε επιφύλαξη πάντα) του  Lord Brynden Rivers δηλαδή, το οποίο βλέπει ο Bran στα όνειρά του είναι ο  Struan Rodger (είναι spoiler μόνο για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου