Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Feels like Christmas!!5 days to "The Walking Dead" premiere!! #Walktober


                            




       Τι ώρα να είναι άραγε? Ώρα για την καθημερινή μας δόση από το "The Walking Dead"(πως τα λέω η άτιμη)! Σήμερα θα αναφερθούμε στα υπέροχα webisodes, όπως καταλάβατε από την παραπάνω φωτογραφία!Πρόκειται για κάποια μικρά στη διάρκεια επεισόδια τα οποία ξεκίνησαν με αφορμή τη προώθηση της δεύτερης σεζόν.
Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 6 ολιγόλεπτα επεισόδια τα οποία εξιστορούν τα γεγονότα που οδήγησαν στην μεταμόρφωση της Hannah στο πασίγνωστο,ίσως και λίγο cult πια, bicycle girl (ανοίξτε το αρχείο με προσοχή...!!).Τα επεισόδια αυτά ανέβηκαν στο official webside του AMC στις 3 Οκτωβρίου 2011 και είχαν το γενικό αλλά τόσο ειρωνικό τίτλο "Torn apart"...!Τα webisodes προηγούνται χρονολογικά  από τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν της σειράς.
    Ο δεύτερο κύκλος webisodes με τίτλο "Cold Storage" ανέβηκε 1 Οκτωβρίου 2012 στο website του AMC, συνεχίζοντας την παράδοση του πρώτου κύκλου,καταφέρνοντας να "ανοίξει την όρεξη" των τηλεθεατών για την επερχόμενη 3η σεζόν της σειράς. Σε αντίθεση με το "Torn apart" αυτός ο κύκλος δεν αναφέρεται σε κάτι που έχει  σχέση με το άμεσα με την πλοκή της σειράς, απλά ο κοινός παρανομαστής είναι η επιδημία και η πάλη για επιβίωση.Στο "Cold Storage" ακολουθούμε έναν νεαρό άντρα,τον Chase , καθώς ψάχνει καταφύγιο σε μια μεγάλη αποθήκη η οποία "διοικείται" από έναν περίεργο πρώην εργαζόμενο της,ο οποίος φαίνεται να κρύβει κάποιο σκοτεινό μυστικό.Αυτός ο κύκλος αποτελείται από 4 ολιγόλεπτα μεν αλλά πολύ χορταστικά επεισόδια,τα οποία χρονολογικά και αυτά προηγούνται τα γεγονότα της σειράς.
   Στον τρίτο και τελευταίο (ή πιο πρόσφατο αν προτιμάτε)  μέχρι στιγμής,κύκλο μας λύνεται μια μεγάλη απορία,που μας βασάνιζε από τον πρώτο κύκλο,τι έγινε στο νοσοκομείο που ξύπνησε ο Rick...!?!Ποιος έγραψε το αξέχαστο "Don't open dead inside" στη πόρτα?Το "The Oath" μας λύνει επιτέλους την απορία και μας δείχνει τι συνέβη αναλυτικά στο νοσοκομείο πριν ξυπνήσει ο Rick από το κώμα σε 3 ολιγόλεπτα επεισόδια.Πρωταγωνιστές είναι ο Paul και η Karina των οποίων η κατασκήνωση καταστρέφεται από zombie,έτσι λοιπόν τραυματισμένοι και απελπισμένοι όπως είναι αποφασίζουν να βρουν καταφύγιο στο νοσοκομείο το οποίο μοιάζει ασφαλές.Όπως φαντάζεστε τίποτα δεν πάει ακριβώς όπως το θέλουν οι πρωταγωνιστές μας, οδηγώντας μας σε ένα απολαυστικό 3ο κύκλο επεισοδίων!Μπορείτε να τον βρείτε ήδη στο official website του AMC αφού έχει ανέβει από 1 Οκτωβρίου 2013!
     Τελειώνοντας θα ξαναπώ ότι τα επόμενα webisodes θα πρέπει να είναι η ιστορία της Sophia,πως σκοτώθηκε δηλαδή ή το πως ο Merle γλύτωσε από τα zombie στον πρώτο κύκλο και συνάντησε το κυβερνήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου