Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Feels like Christmas!!4 days to "The Walking Dead" premiere!! #BITE ME #Walktober

Oh yeah!! #BITEME

         
Το σημερινό post για το "Walking Dead" θα είναι τρομερά απολαυστικό και διασκεδαστικό. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι είμαστε τεράστιοι fans της σειράς,βλέποντας τα zombie είναι σίγουρο ότι θαυμάσαμε τα εφέ,το makeup και γενικά το πόσο ρεαλιστικά μοιάζουν όλα!Για τους πιο περίεργους από εμάς (ναι βάζω και τον εαυτό μου μέσα!) η ιδέα ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ένα zombie στη σειρά (όνειρα...πουλιά μου ταξιδιάρικαααα) ή έστω να δούμε πως θα είμαστε σαν zombie (τώρα τα λες καλύτερα!) μας εξιτάρει.
      Τα όνειρα μας  πλέον μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με τo εκπληκτικό application "Dead Yourself" για το κινητό!Μια δωρεάν εφαρμογή που σου επιτρέπει να μετατρέψεις τον εαυτό σου σε zombie μέσω μιας φωτογραφίας σου!Σου δίνονται 4 επιλογές για να αποφασίσεις πως θέλεις ακριβώς να μοιάζεις! Υπάρχουν χαρακτηριστικά είτε από Season 3 ή 4, μπορείς να γίνεις ένα κεφάλι στις γυάλες του Κυβερνήτη ή να διαλέξετε το καλό σας προφίλ και να το αξιοποιήσετε ανάλογα!!!Να λοιπόν τι κατάφερα εγώ,κουκλίτσα δεν είμαι?





Έλα πιο κοντά...Δεν δαγκώνω...!

 

Season 3 zombie!!



    
Διαλέγετε τη μεριά που σας κολακεύει!!!


brrrrrrr....!

        Μετά τα webisodes,πιστεύω,ότι είναι η δεύτερη πιο έξυπνη ιδέα των ανθρώπων του "Walking Dead" για να διαφημίσουν τη σειρά! Μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες μαζεμένες στο http://www.deadyourself.com/walkers μέσω του official website του AMC αλλά και συγκεντρωμένες σε όλα τα social media κάτω από το hashtag  #BITEME. Have fun!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου